VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN TERÖR ODAKLARINA SERT TEPKİ

25 Eylül 2015

AK Parti Bolu Milletvekili ve 1’inci sıra milletvekili adayı Ali Ercoşkun, “Bu topraklarda bir tek terörist bırakmayacağız. Bölücü örgüt uzantılarını 1 Kasım’da meclisten saf dışı edeceğiz” dedi.

Kurban Bayramı nedeniyle Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’la birlikte Bolu 2’inci Komando Tugayı, İl Jandarma Komutanlığı ve Bolu Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek askerler ve polislerin bayramını kutladı. Ercoşkun, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, "Ülkemizdeki güven ortamını bozmak isteyen bölücü terör örgütü karşısında yılmadan mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu ülke topraklarında bir tek bölücü terör örgütü unsuru kalmayıncaya dek askeri anlamda mücadelemizi sürdüreceğiz ve 1 Kasım'da da meclis çatısı altında bölücü örgüt uzantılarını saf dışı edeceğiz" dedi.

" BÖLÜCÜ ÖRGÜT UZANTILARINI 1 KASIM'DA SAFDIŞI EDECEĞİZ"

 Adını tarihe yazdıran Bolu 2'inci Komando Tugayı'nı ziyaret etmekten mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Ercoşkun, "Milletimiz birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçmektedir. Ülkemizdeki güven ortamını bozmak isteyen bölücü terör örgütü eylemleri karşısında yılmıyoruz.   Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın ortaya koyduğu kararlılığa tam destek veriyoruz. Hatırlarsınız, 'Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses' mitingine katılan kalabalık 'Meclis'te PKK istemiyoruz' sloganı attı. İşte bu nedenle 1 Kasım için çok çalışacağız. Bu ülke topraklarında bir tek bölücü terör örgütü unsuru kalmayıncaya dek askeri anlamda mücadelemizi sürdüreceğiz ve Meclis çatısı altında bölücü örgüt uzantılarını saf dışı edeceğiz. Tüm bu noktadaki kararlı mücadelelerimizde gücümüzü aldığımız halkımızın desteğine yine ihtiyacımız var. 1 Kasım'da sadece hükümet seçilmeyecek, aynı zamanda bu ülkenin kaderi de halkımız tarafından tayin edilecek" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.