VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ ÖZEN'DEN KULÜBE VEFALI CEVAP

22 Eylül 2015

Boluspor’da A takım ve alt yapıda görev yapan ve tartışmalı bir biçimde görevden ayrılan Yılmaz Özen, hakkındaki iddialarla ilgili basın açıklaması yaptı. Özen, “Bizati Hoca’ya sırf sözleşme gereği milyonlar ödenirken, bize yapılan uygulamayı Boluspor camiasının ve Bolu halkının takdirine bırakıyorum” dedi.

 “BOLUSPORUMUZ DA 7 SENE GÖREV YAPTIM”

“10 yaşında altyapısına girdiğim, tribünlerinde bulunduğum,17 yaşında A Takımına yükseldiğim ve futbolun gerekliliği dâhilinde 17 senelik futbol hayatımı sonlandırdıktan sonra 2008 yılında altyapısında antrenörlüğe başladığım Bolusporumuz da 7 sene görev yaptım.”

“BİR ÖMRÜ BOLUSPOR’A VAKFETTİM”

“Kısaca bir ömrü Boluspor’a vakfettim. Bu süre içinde Türkiye Şampiyonluğu Türkiye 2. Ligi ve Türkiye 3’üncülüğü dereceleriyle kulübümün ismini altyapı camiasında en yükseğe taşımak noktasında elimden gelenin fazlasını yaptığımı düşünmekteyim.”

“LİGDE KALMASI İÇİN KENDİ SPOR HAYATIMI HİÇE SAYARAK”

“Yine 2013-2014 Sezonunda; Besim Hoca’nın ayrılmasından sonra 1 maç, Engin Hoca’nın ayrılmasından sonra ise 6 maç kulübümüzde görev aldım. Bu son 6 maça gelişim ise şahsımın bir talebi olmadan, doğup büyüdüğüm ve ekmeğini yediğim kulübümün ligde kalması için kendi spor hayatımı hiçe sayarak tamamen özveri ile verilmiş bir karardır.”

“VERDİĞİM SÖZÜN ARKASINDA DURARAK TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİM”

“Bu kritik haftaların son maçı olan ve takımın kaderini çizecek ve belirleyecek olan Denizlispor maçı öncesi yurt dışında görev almak için Milli Takımlar Antrenörü Sayın Fatih Terim bizzat tarafımı davet etmesine rağmen ve bu davet tarafımın geleceğini olumlu yönde etkileyecek çok önemli bir gelişme olmasına rağmen sırf takımımı bu aşamada yalnız bırakmamak adına verdiğim sözün arkasında durarak teklifi geri çevirdim.”

“SEZONU TAMAMLAMADAN AYRILAN BİZATİ HOCA’YA SIRF SÖZLEŞME GEREĞİ MİLYONLAR ÖDENİRKEN…”

“Şimdiye kadar bu yönde hiçbir açıklama yapmamış olmama rağmen Denizlispor maçından sonra tarafımıza ödenmesi gereken primlerin altyapıya ödendiği noktasında yapılan beyan neticesinde açıklama yapma gereği duydum. Bu aşamada belirtmek isterim ki zaten kulüpler altyapıların tüm ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır. Dolayısıyla yapılan açıklama Boluspor Kulübünün tarafımıza prim borcu olduğunun üstü örtülü kabulü anlamına gelmektedir. Öyleyse Altyapıya bize ait primlerin verilmesi Boluspor’un ödemesi değil, bizim bağışımızdır ki altyapıya yaptığımız bu bağışın sonuna kadar helal ediyoruz. Ancak sezonu tamamlamadan ayrılan Bizati Hoca’ya sırf sözleşme gereği milyonlar ödenirken, bize yapılan uygulamayı Boluspor camiasının ve Bolu halkının takdirine bırakıyorum.”

“KULÜBÜMÜZÜN ESKİ GÜNLERİNE DÖNMESİ DİLEĞİYLE”

“Küme düşmemesinde küçükte olsa bir payım olduğunu düşündüğüm Bolusporumuzun bu genel durumu beni de üzmektedir. Kulübümüzün eski günlerine dönmesi dileğiyle başarılar dilerim. “

4 yorum yapılmış
  • ayhanterz
    22 Eylül 2015 • 07:56
    helalsın hocam, sen adamın hasısın.
  • Furkan
    22 Eylül 2015 • 08:39
    Sonuna kadar haklisin hocam.
  • umut
    22 Eylül 2015 • 08:49
    Helel hoca hoca ariyo bu sporu bilmeyen baskan milyonlar veriyo ya teknik adam sensin sen yoney su takimi sen kurtardin kumede yazikuaa sana yapilanlar
  • fatihdiner
    22 Eylül 2015 • 11:44
    seni bu yüzden seviyoruz abi. milli takımlarda da yer bulsan kasaba ya da gitsen sen her zaman yılmaz özen sin. başarıların devamı nı diliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.