VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN BİZATİ FENA BOMBALADI

22 Eylül 2015

Görevinden ayrılan Boluspor Teknik Direktörü Özcan Bizati, Bolu Gazetesi’ne bomba açıklamalar yaptı. Bizati, “Bir futbolcuya ben bir yaptırım uyguluyorum. Futbolcu İsmail Okur'a mesaj atıyor beraber yemeğe gidip arkamdan konuşuyorlar. Transferleri yapan İsmail Okur aldığı futbolculara sizi hoca istemedi ama ben yine de seni alıyorum demiş. Bu olacak iş değil” dedi.

Özcan Bizati, “Ben kulübe gelirken bana 2 yıl boyunca düşsekte çıksak ta beraberiz. 2 yıl boyunca kenetleneceğiz ve başarılı olmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız dediler. Bende bu samimi düşünce ve teklif karşısında Boluspor gibi köklü bir kulübe seve seve geldim” dedi.

FAZLADAN OYUNCU ALDILAR

“Transfer sezonunda bir sürü oyuncu alındı. Ben yönetime fazla oyuncu almayın dedim. Olsun hocam elimizde bulunsun dediler. 7 tane fazla futbolcu aldılar. 30’dan fazla oyuncu ile antremana çıkıyoruz. Böyle bir şey olmaz dedim ama dinletemedim.”

“BAZI YÖNECİLER VAR Kİ…”

“Bazı yöneticiler futbolcularla gereğinden fazla yüz göz oluyor. Bu sebeple takımda disiplini sağlayamadım. Oyuncular üzerinde otoritemi koyamadım. Bir futbolcuya ben bir yaptırım uyguluyorum. Futbolcu İsmail Okur'a mesaj atıyor beraber yemeğe gidip arkamdan konuşuyorlar. Transferleri yapan İsmail Okur aldığı futbolculara sizi hoca istemedi ama ben yine de seni alıyorum demiş. Bu olacak iş değil.”

“HAKKIMI HELAL EDİYORUM”

“Evet bazı tehdit vari konuşmalar oldu. Ama ben kulübe çağırmamı gerektirecek ortam olmasına karşın polis çağırmadım. Sanırım sağduyulu birisi polislere haber vermiş. Bu konuyla ilgili bilgim yok. Biz teknik adamız Boluspor’a hakkımı helal ediyorum. Ama allahın tecellisi 90 artı 4’ler de inşallah tecelli etmez. Ben Boluspor’a gelirken de giderken de hiç parayla işim olmadı. Çok komik rakamlara da imza attım.”

ÇARIKÇI’YLA MUHARREM HOCAYLA GÖRÜŞTÜM DİYE KIZDILAR

“Ben ikili diyologlara önem veren, dostluk arkadaşlık duygularını önemseyen bir adamım. Necip Çarıkçı başkanı uzun yıllardır tanırım. Spor camiası içinde de ağırlığı olan bir başkan. Belediye de ben kendisi ziyaret ettim. Bu adam bizim iyiliğimizi istemiyor onu niye ziyarete gittin diye bir sürü laf ettiler. Muharrem Demirel hocamız çok iyi arkadaşımdır. Bir gün caddede onunla dolaştım. Niye bununla dolaşıyorsun diye laf ettiler. Bunlara anlam vermek çok zor.”

1 yorum yapılmış
  • Ergn
    22 Eylül 2015 • 15:53
    Bu iş kömür satmaya benzemiyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.