VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERKAN KORKMAZ'DAN GARİP TEPKİ

21 Eylül 2015

Eğitim-Sen Bolu Şube Başkanı Erkan Korkmaz imzalı yerel gazetelere gönderilen ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a ‘Faşist’ ibarelerinin yer aldığı açıklama sonrasında Özcan suç duyurusunda bulunmaya hazırlanırken, Eğitim-Sen Şube Başkanı Korkmaz, açıklamanın kendi bilgisi dahilinde imzasıyla kamuoyu ile paylaşıldığını söyledi. Yazılı basın açıklaması yapan Korkmaz, www.ozgurbolu.com ve diğer iki gazete hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyleyerek saçmaladıkça saçmaladı. Korkmaz, açıklamayı kendi adına gönderen SES temsilcisi Özkan Üstün’e toz kondurmadı.

KESK-SES-DİSK ve TMMOB adına geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “CHP Genel Merkezinin HDP’yi ziyaret edip yapılan saldırıyı kınadı bir ortamda CHP Bolu Milletvekili sayın Tanju Özcan’ın yaptığı şovenist ve ötekileştirici açıklamalar kabul edilemez. Bu açıklamalar savaş ve nefret dilidir. Bu tip ayrıştırıcı ve faşist ifadelerin CHP’nin ve demokratik üyelerinin görüşü olmadığını biliyoruz. Bu açıklamalarından dolayı sayın Tanju Özcan’ı esefle kınıyoruz. Kaygılıyız” ifadeleri kullanıldı. 

Tanju Özcan kendisine yapılan bu hakaret dolu açıklamalarıa tepki göstererek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Özcan, “Terörün karşısında durmak, ülkenin bölünmez bütünlüğünü, ulus devleti savunmak ne zamandan beri faşistlik oldu” diyerek tepki gösterdi” dedi. 

DÜNYADAN HABERİ YOK!

Eğitim-Sen Bolu Şube Başkanı Erkan Korkmaz, KESK-SES-DİSK ve TMMOB adına kendi adına Tanju Özcan’ı yerden yere vuran açıklamalardaki düşüncelerin kendisine ait olmadığını söyledi. Korkmaz, kendisi adına açıklama yazıp kamuoyu ile paylaşan SES temsilcisi Özkan Üstün’e laf edemedi. İşte komediden öteye gitmeyen o açıklama…

ERKAN KORKMAZ’IN AÇIKLAMASI

“10/09/2015 günü basına adım kullanılarak, İlimiz CHP Milletvekili Tanju ÖZCAN’ı eleştiren bir açıklama gönderilmiştir. Bundan aynı gün haberdar oldum ve bolu basınına ekteki email’i sendikamızın resmi mail adresi olan   "[email protected]"  adresinden gönderdim ve özetle "adıma bir basın açıklaması gönderildiğini ve bu açıklamanın bana ait olmadığını yayınlanmamasını istedim." Hal böyleyken Eğitim Sen e saldırmayı adeta görev edinen İlimizde yayın yapan Bolu Takip, Özgür Bolu ve Bolu Havadis Gazeteleri bugün bir yalan haberle Eğitim Sen e ve Şahsıma yaptıkları haberle saldırmıştır. Ülke olarak hassas günlerden geçtiğimiz bu günlerde bu üç gazete topluma şahsımı ve Eğitim Sen i hedef göstermiştir. Adıma açıklamanın, kim tarafından ne amaçla gönderildiği de Sayın ÖZCAN’ın bilgisi dahilindedir. Basın meslek ilkelerini çiğneyerek bu çirkin, yalan, kışkırtma, kutuplaştırma ve bundan nemalanma amacı taşıyan bu maksatlı, yalan haberleri yapanları kınıyorum, yalanlıyorum, lanetliyorum. Bu yalan haberleri yapan  kişi ve kurumlar hakkında şahsım ve Eğitim Sen tarafından yasal yollara başvurulacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

1 yorum yapılmış
  • Erkanelik
    21 Eylül 2015 • 10:06
    Çok korkmuş abisi... :(
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.