VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA KAOS DEVAM EDİYOR

21 Eylül 2015

Boluspor’da Teknik Direktör Özcan Bizati’nin gönderileceği haberleri sonrasında gözler Karaçayır’a çevrilirken, Bizati’nin tazminatını almadan gitmeyeceğini söylediği öğrenildi. Yönetimin 4 teknik adamla görüştüğü ifade edildi.

Boluspor’da teknik direktör krizi yaşanıyor. Dün Teknik Direktör Özcan Bizati’yle yolların ayrılmasına karar verilirken, akşam antrenmanında takımın başında Cüneyt Karakuş’un çıkacağı ifade edilmişti. Ancak yönetim kurulunun Özcan Bizati ile yaptığı toplantıda tazminatını istediği öğrenildi.

“BEN BU TAKIMIN HOCASIYIM”

Boluspor Yönetim Kurulu, tazminatını ödenmesi konusunda kararsız kalırken, Özcan Bizati akşam antrenmanına, “Bu takımın hocası benim” diyerek çalışmaya katıldı. Bizati ayrıca, “Ben hala Boluspor’un antrenörüyüm. Sözleşmem sonlanmadan benim yerime kimse takımla birlikte hoca olarak antrenmana çıkamaz. Ben gittikten sonra kim görevlendirilirse o gelsin ve takımla çalışsın” dediği ifade edildi.

4 HOCA İLE GÖRÜŞÜLDÜ İDDİASI

Özcan Bizati’yi parasını vererek göndermekte kararlı olan Boluspor şimdiden yeni teknik direktör arayışlarına girdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, ilk etapta Boluspor transfer komitesinin Semih Yuvakuran, Erhan Altın, Ahmet Yıldırım ve Engin İpekoğlu ile görüştüğü öğrenildi. 

3 yorum yapılmış
  • YamanKale
    21 Eylül 2015 • 08:17
    Aldığı takımı 2. lige doğru götüren hoca iyi hocadır. Adam devam etsin ki takım ligin başındayken düşsün, yönetim de arkasından gitsin. Aksi takdirde bu beceriksiz yönetim bırakmaz. Hem bu takım ligin başlamasından sonra kuruldu, hazırlık maçlarını daha yeni yapıyorlar. Hoca da maaşallah iş yapmadan tazminatını alıp sene boyunca yan yatmak istiyor. Verin adamın dediğini. Adam parasına kavuşsun, takım da aşağı dogru süzülerek alt kümeye kavuşsun.
  • yksel14
    21 Eylül 2015 • 07:25
    ha oldu birazda buna verin tazminat..ondan sonra para yok deyin zaten onu alacağınıza bizdeki hocalar onlara 10 çeker..alacaksan iddalı başarılı iyi hoca al ver parayı zaten hep değiştirmek dahada masraflı oluyor ver iyi bir hocaya parayı bundan daha iyi ne transferden anlıyorsunuz ne hocadan ..bu işi ya bizim hocalarımıza bırakın yada en iyi takip eden.izleyen bilen taraftara bırakın..bundan iyi olur..iş yapmaz hocayla oyuncuları doldurmuşsunuz...tabiki birkaçı hariç
  • oflaz
    21 Eylül 2015 • 08:53
    Sen oyna sen oyna yüksel
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.