VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GEREDE'DE FİKRET ORMAN SEVGİSİ

20 Eylül 2015

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapılması planlanan BJK Tesisleri’ne yer bakmak için Bolu’nun Gerede ilçesine geldi. Gerede halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Fikret Orman, “Buraya iyi niyetle geldik. Bu bölge spor turizmi konusunda değerlendirilebilir. Buraya gelip kamp yapmalıyız. Avusturya, Almanya gibi bir kamp bölgesi olabilir bu bölge” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Gerede’ye gelen Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay'ın verdiği fizibilite raporu sonrasında nihai karar için Gerede’ye gelen Başkan Fikret Orman, Gerede Ticaret Odası önünde yoğun bir kalabalık eşliğinde karşılandı.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’nın makamında gerçekleşen ziyarette Fikret Orman’ın yanı sıra, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz da yer aldı.

“BURADA KAMP YAPMALIYIZ”

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Çocukları sosyalleştirebilecek tek şey spordur. Türkiye’nin her yerinde spor okulları açıyoruz. Tesisler yapıp çocukları yetiştireceğiz. Yatırım yaparken kurumumuza da kazandırmak istiyoruz. Gerede Ticaret Odası Başkanı ile bir araya geldiğimizde gözlerindeki ışık bizi şevklendirmişti. Buraya iyi niyetle geldik. Bu bölge spor turizmi konusunda değerlendirilebilir. Buraya gelip kamp yapmalıyız. Avusturya, Almanya gibi bir kamp bölgesi olabilir bu bölge” dedi.

 

  • GEREDE'DE FİKRET ORMAN SEVGİSİ
  • GEREDE'DE FİKRET ORMAN SEVGİSİ
  • GEREDE'DE FİKRET ORMAN SEVGİSİ
  • GEREDE'DE FİKRET ORMAN SEVGİSİ
  • GEREDE'DE FİKRET ORMAN SEVGİSİ
1 yorum yapılmış
  • Salurlu
    21 Eylül 2015 • 08:46
    Sayın bjk baskaniniza geldiği icin teşekkürler.ben bizim salur yaylasina tesis kurmasını çok isterim.gönlüm katakartalimla
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.