VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR FENA DAĞILDI

19 Eylül 2015

Dört haftadır galibiyet yüzü göremeyen Boluspor, zorlu Samsunspor deplasmanında fena dağıldı. Oynadığı futbolla tat vermeyen temsilcimiz, rakibine 3-0 yenilerek iyice dibe çakıldı.

 Sezon başında transfer dönemindeki politikasıyla lig başlamadan tepkileri almaya başlayan Boluspor, geride kalan 5 haftada ne sergiledi futbol ne de aldığı sonuçlarla yüz güldüremedi. Geride kalan dört haftada 3 beraberlik ve bir de yenilgi alan Boluspor, bu akşam Samsun deplasmanında adeta dağıldı. Dört haftalık kötü futbol 5’inci haftada faturasını aldı.

 Ligin 5’nci haftasında Samsunspor’a konuk olan Boluspor, ilk yarısı golsüz geçen maçın 45 dakikasında pek fazla varlık gösteremedi. İkinci yarıya rakip 50’nci dakikada Kone’nin golüyle öne geçti. 70’de Mehmet Çakır skoru 2-0’a taşıdı. Baskı iyice artınca 9 dakika sonra bu kez Arsel sahneye çıktı ve takımını 3 farklı öne geçirdi. Boluspor, dört hafta sonra kalesinde 3 gol görerek ikinci yenilgisini tattı. Dibe vuran takımda tehlike çanları çalmaya başladı.

2 yorum yapılmış
  • bolusporas
    19 Eylül 2015 • 02:53
    Ozcan bizeti istifa Etmesse bolusporu kumeye surukler 50 yılda daha galibiyet yuzu Goremdik bu nedir be bu Boluspor olamaz Bolusporu bu hale getiren ozcandır... OZCAN BİZETİ İSTİFAA!
  • bolulu
    19 Eylül 2015 • 03:04
    Ozcan bizeti istifa ...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.