VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LİSTE ŞÜKRÜ GÜLEZ'İ DE ŞAŞIRTTI!

18 Eylül 2015

Bolu'da MHP'den 10 aday adayı genel merkeze başvuru yaptı. Genel merkez o isimleri hiçe sayıp yine kendi listesini belirledi. İkinci kez ilk sıradan aday gösterilen Şükrü Gülez şaşkınlık yaşarken, "Benim için de sürpriz oldu" dedi.

MHP adaylık listelerinin açıklandığı günde belirlediği isimlerle Boluluları şaşırttı. Partide aday adayı olan iddialı isimler bulunurken, MHP geçtiğimiz seçim birinci sıradan aday olan Şükrü Gülez'i yine aday gösterdi. Bunun kendisi için de bir son dakika sürprizi olduğunu söyleyen Gülez, “Aday olmamız istendi. Hayır diyemezdik. Ülkenin durumu şuan çok kötü. Şahsımız için bir şey istemiyoruz. MHP bu ülkenin sigortası. İnşallah hayırlısı olacak. Benim için de sürpriz oldu” dedi.

Gülez, listenin iki ve üçüncü sıra adayını da değerlendirerek, Mihriban Yerlikaya'nın geçtiğimiz seçimde canla başla çalıştığını belirtti. Metin Apaydın'ın Gerede'de sevilen bir esnaf olduğunu söyleyen Gülez, önümüzdeki hafta Bolu'ya gelecek.

Kaynak: Arzu Sarı (Köroğlu Gazetesi)

2 yorum yapılmış
  • Ahmetsari
    18 Eylül 2015 • 05:31
    Ulan yalanında bu kadar kuyruklusu bu kadar aday adayı var şükrü gulez habersiz aday yapılmış birileri bir yeri ile güler millet salak bir bu akıllı yazık oldu Mhp ye
  • ARIKAN
    18 Eylül 2015 • 07:16
    Ahmet Sarı Bey siz nereden biliyorsunuz acaba Şükrü Gülez'in aday adayı olmadığını?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.