VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYRAM PROGRAMI AÇIKLANDI!

17 Eylül 2015

Bolu Valiliği, Kurban Bayramı programını basına duyurdu. Programda halkla bayramlaşma ve askerleri ziyaretler yer alacak. Vali Aydın Baruş, bayramın ilk gününü bir hayli yoğun geçirecek.

Kurban Bayramı öncesi Bolu Valiliği tarafından bayram programı açıklandı. Kurban Bayramı dolayısıyla birinci gün olan 24 Eylül 2015 Perşembe günü saat 14.00’da İzzet Baysal Abant Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılacak olan toplu bayramlaşmaya tüm kamu kurum ve kuruluş mensupları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve halk davet edildi. 

 

Vali gün boyu gezi yapacak 

 

Bolu Valisi Aydın Baruş ise bayramı bir hayli yoğun geçirecek. Baruş, toplu bayramlaşma töreninden sonra saat 15:30'da İzzet Baysal Vakfı Huzurevi'ni ziyaret edecek. Ardından 16:30'da terörle mücadeledeki gururumuz 2.Komando Tugay ve Garnizon Komutanlığı'na giderek askerlerin bayramını kutlayacak. Saat 17:00'de Jandarma Komutanlığı'na gidecek olan Vali Baruş, ilk günün sonunda saat 17:30'da Emniyet Müdürlüğü'ne giderek polis teşkilatının bayramını kutlayacak.  

1 yorum yapılmış
  • MustafaUluda
    17 Eylül 2015 • 19:08
    Şehit haberini vermeye geldiği gibi şehidin annesinin elini öpmeye gelecek. Bayramın birinci günü. Cemallere. POLİS Yaşarın annesine gelecek devleti temsilen, milleti temsilen elini öpecek. Şeklinde programa devam edecek diye beklemiştim. Hâlen de beklilorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.