VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HÜSEYİN YIKILMAZ'DAN SERT SÖZLER

15 Eylül 2015

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Taşkesti’de meydana gelen olaylar sonrasında Bolu Valisi Aydın Baruş’u eleştirdi ve bölge halkına ağır hakaret içeren bir paylaşımda bulundu. Yıkılmaz, “Devlet gücünü sola gösterir. Tetikçi, mafya bozuntusu, yandaş, kışkırma potansiyellerin gazını da Vali alır” dedi.

Bolu’nun Mudurnu ilçesi Taşkesti Beldesi’nde inşaat işçilerinin Türk bayrağına hakaret ettikleri iddiasıyla bölge halkının sokaklara dökülmesiyle başlayan olaylar sonrasında bölgeye giden Bolu Valisi Aydın Baruş, öfkeli bin 500 kişiyle saatler süren görüşme yaptı. Vatandaşları tek tek dinleyen Baruş, Devletin şahıslara gereken cezayı vereceğini ifade ederek sükunet çağrısı yaptı.

BÖLGE HALKINA AĞIR SÖZLER

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, yaşanan olaylarla ilgili facebook hesabından bir paylaşımda bulundu. Yıkılmaz, “Devlet gücünü sola gösterir. Tetikçi, mafya bozuntusu, yandaş, kışkırma potansiyellerin gazını da Vali alır. Gaz bombasını solcunun üzerine atar” diye konuştu.

VALİ’Yİ HEDEF GÖSTERDİ

Hüseyin Yıkılmaz ikinci paylaşımında ise, meydana gelen olayların sorumlusunun bölgeye giderek saatlerce eli sopalı öfkeli vatandaşlarla görüşen Bolu Valisi Aydın Baruş’u gösterdi. Yıkılmaz, “Bolu’da gerekli müdahaleyi önceden yapamayan Vali bey, tüm sorumluluk sana ait. Basiretli davranıp Bolu merkezde meydana gelen saçmalıkları önleseydin bunlar olmazdı” ifadelerini kullandı.

MAHMUT ALAN’DAN SERT TEPKİ

BBP İl Başkanı Mahmut Alan facebook hesabından, Hüseyin Yıkılmaz’ sert tepki gösterdi. Alan, “Bu terbiyesiz ve seyiyesiz şahsı başkan yapan CHP teşkilatını esefle kınıyorum. Sen kimsin Valimize ve şehit acısıyla yanan halka hakaret ediyorsun” dedi.  

  • HÜSEYİN YIKILMAZ'DAN SERT SÖZLER
  • HÜSEYİN YIKILMAZ'DAN SERT SÖZLER
4 yorum yapılmış
  • Yaln
    15 Eylül 2015 • 21:23
    Bak sen huseyin yikilmaza bu şahsiyette kişilik bozuklu başgöstermeye başlamış kurduğu cümlenin ne oldugunu anlayamamış daha birde ilçe başkanı olmuş chp den biraz düşün taskestide olanları orada kimlerin olduğunu demek isterdim ama zannetmiyorum ki anlayasin yinede soylim bir ihtimal jeton düşer birincisi taskestide yaşanan olaylarda orada sadece akp mhp bbp hepar seçmeni yoktu chp secmenide vardı ayrıca orada parti yada siyaset değil vatan vardı bir bütün olmuş h
  • Yaln
    15 Eylül 2015 • 21:26
    İkincisi oradaki insanlar solculara değil terörist yandaşlarına tepki gösterdi ama sen solcuları bile terörist olarak göstermekten cekinmedin valla bravo kendi seçmenin sana nasıl bir tepki verecek merak ediyorum
  • Yaln
    15 Eylül 2015 • 21:27
    Senin varoldugun bir chp ye oy yok hüseyin yıkılmaz taskestiden de oy bekleme chp taskestide bitmiştir
  • Sahingokden
    16 Eylül 2015 • 08:16
    Taskestide chp bitmistir.baskan istifa etmedigi surece taskestiden oy alamaz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.