VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİT BABASINDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

15 Eylül 2015

Bolu’nun Taşkesti beldesinde, okul inşaatında çalışan işçilerin Türk bayrağına hakaret ettikleri iddiasıyla ayaklanan öfkeli bölge halkını 2009 yılında oğlu şehit olan ve yaşadığı acı hala gözlerinden okunan Ahmet Temel sakinleştirmeye çalıştı. Temel, “Beni severseniz beni sayarsanız binanın etrafını boşaltalım. Ne olur güvenlik güçlerimize zorluk çıkartmayalım” dedi.

Haber: Ebru AYDEMİR

Taşkesti’de 8 saat süren gerginlik gece saat 03.20’de inşaat işçilerinin zırhlı polis aracıyla kaçırılmasıyla sona ererken, 8 Eylül 2009 yılında Siirt’in Eruh ilçesinde şehit olan Emrah Temel’in babası Ahmet Temel vatandaşları sakinleştirmek için uzun süre çaba verdi. Jandarma aracından halka seslenen şehit babası Temel vatandaşları sağduyuya davet etti.

“NE OLUR GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE ZORLUK ÇIKARTMAYALIM”

Ahmet Temel, “Ben şehit Emrah Temel’in babası Ahmet Temel. Askerimize ve polisimize yardımcı olabilmek için binanın etrafını açmamız gerekiyor. Bu konuşmayı yaparken ağlıyorum. Beni severseniz beni sayarsanız binanın etrafını boşaltalım. Ne olur güvenlik güçlerimize zorluk çıkartmayalım. Bu insanları buradan çıkartıp en ağır cezayı vereceklerine söz verdiler. Beni dinlemenizi ve yanımda olmanızı istiyorum” dedi.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.