VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEM DUYGUSAL HEM SERT KONUŞMA

14 Eylül 2015

Mudurnu’nun Taşkesti Beldesi’nde çıkan olaylar sonrasında haberi alır almaz bölgeye giden Bolu Valisi Aydın Baruş, vatandaşları ikna edebilmek için saatlerce uğraştı. Vatandaşları tek tek dinleyen Baruş, “Bu memleketin ekmeğini yiyip hainlik eden kim olursa cezasını çekecek” dedi. Vali Aydın Baruş, şehit Emrah Temel’in babası Ahmet Temel yanına geldiğinde yaptığı konuşması sırasında gözleri doldu.

Bolu Valisi Aydın Baruş, vatandaşlara yaptığı konuşmada, “Eğer bu memleketin ekmeğini yiyip de bu memelekete hainlik etmek eden olursa bunun cezasını görecek. Devlet milletin brliğine karşı bir eylem gördüğü zaman gereken cezayı verecektir. Bundan emin olun. Herkes kendi cezasını kendisi vermeye kalkarsa biz nasıl bir millet oluruz. Devlet gerekeni yapacaktır” diye konuştu.   

“DEVLET ADINA SÖZ VERİYORUM”

“Bu bir oyundur bu oyuna gelirsek birliğimizi beraberliğimizi yok ederiz memleketimize yazık olur. Devletimizin düzenine karşı bir suç gördüğünüz takdirde lütfen güvenlik güçlerine haber verin. Onların gerekeni yapacaktır. Suçlular gereken cezayı alacaktır. Devlet adına söz veriyorum.”

GÖZLERİ DOLDU

Bolu Valisi Baruş, Taşkestili şehit Emrah Temel’in babası Ahmet Temel yanına geldiğinde kendisiyle bir süre konuştu. Baruş, ardından vatandaşlara hitap ederken gözleri doldu. Zaman zaman konuşmakta zorluk çeken Baruş, duygu yüklü konuşmasını zor tamamladı.

1 yorum yapılmış
  • Mustafaonurark
    14 Eylül 2015 • 03:25
    Cennet bılumuza böyle olaylar aslaveasla yakışmıyor lütfen sağduyulu olmak zorundayız valinın dediği gibi bu ülkenin ekmeğini yiyen hainlere bueşsiz millet cezalarını ergeç verecektir tüm BOLU luhemşerilerimi sakinolmalarını tavsiye ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.