VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'DE DENGELER DEĞİŞTİ

13 Eylül 2015

AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü'nün eniştesi Haluk İpek MKYK listesi dışında kalırken, Milletvekili aday adayı Fatih Metin'in bir dönem yardımcılığını yaptığı Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı listede yer aldı. Öte yandan Fatih Metin'e Merkez Disiplin Kurulunda görev verildi.

AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri belli olurken, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün eniştesi AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek liste dışında kaldı. AK Parti Milletvekili aday adayı Fatih Metin bir dönem yardımcılığını yaptığı Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı MKYK listesinde yer aldı. Milletvekili adaylarının belirlenmesinde MKYK üyelerinin yaptıkları liste Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önüne gidecek.

AK Parti’de milletvekili aday listelerinin açıklanmasına 5 gün kala partinin 5. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu ve Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyelikleri listesi belirlendi.

KÜPÇÜ’NÜN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ARTIK YOK

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü’nün en büyük destekçisi olarak bilinen eniştesi AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, MKYK listesinin dışında kaldı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakın isimlerin listeye girdiği seçimde Haluk İpek isminin üzeri çizildi. Kamuoyunda geçmiş dönemlerde Fehmi Küpçü’nün aday gösterilmesinde Haluk İpek’in büyük rolünün olduğu iddia edilmişti.

FATİH METİN’E GÜZEL HABER

Ak Parti Milletvekili aday adayı Fatih Metin’in bir dönem yardımcılığını yaptığı Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı AK Parti MKYK listesinde yer aldı. Diğer yandan Fatih Metin'e Merkez Disiplin Kurulu'nda görev verildi. 

18 Eylül'de listelerin açıklanacak olması nedeniyle, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) gece gündüz mesai yaparak aday listelerini oluşturacak. Hazırlanan listeler daha sonra Başbakan  Ahmet Davutoğlu’nun onayına sunulacak.

 

3 yorum yapılmış
  • Mehmet
    13 Eylül 2015 • 10:30
    Haluk İpek yoksa kayınbiraderi Metin Doğan. Var MKYK DA erken havaya girmeyin derim.
  • YlmazGKCE
    13 Eylül 2015 • 08:44
    İNŞALLAH FATİH BEY ADAY GÖSTERİLİR.
  • Ugurkutlugun
    13 Eylül 2015 • 13:11
    Görelim neyler neylerse mevlam guzel eyler.....sizin bildiginiz siyaset akparti ile degisti ahbab cavus iliskisi ile degil calisan dinen ve milletine hizmet edenleri secer genelmerkez %80 oy veren ilcenin vekilini kimse goz ardı edemez rahat olun allah dogrularla beraberdir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.