VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AYDIN'DAN PROVOKASYON UYARISI

10 Eylül 2015

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, “Başbuğumuzun dediği gibi Kürt ne kadar Türkse, ben de o kadar Kürdüm” dedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Iğdır’da şehit düşen Polis Memuru Yaşar Doğancay’ın Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde düzenlenen cenazesinden dönen konvoydan bir grubun Kürt esnafın dükkanlarına zarar vermesini eleştirdi.

“OLAYLARLA UZAKTAN YAKINDAN İLGİMİZ YOK”

Aydın,  “Bu olaylarla ilgili bizim Genel Merkezimiz bizi zaten uyardı. ‘Provokasyonlara hiçbir şekilde gelmeyin. Şuan sizi sahalarda görmek istemiyoruz’ dendi. Ülkü Ocakları Başkanımızın da yaptığı açıklamaya aynen ben de katılıyorum ve onaylıyorum. Biz MHP ve Ülkü Ocakları’nın olmadığı hiçbir gösteri ve yürüyüş ile faaliyeti tasvip etmiyoruz ve katılmıyoruz. Bu olaylarla uzaktan yakından ilgimiz yoktur” dedi.

 “PKK İLE KÜRTLERİ BAĞDAŞTIRMIYORUZ, VATANIMIZ BİRDİR”

“Biz MHP olarak vatanımızı bir kabul ediyoruz. Halkımız da, ülkemiz de bir. Biz bu PKK ile terör olaylarıyla Kürt halkımızı bağdaştırmıyoruz. Kürt halkımızla Başbuğumuz Türkeş’in sözünde olduğu gibi “Kürt ne kadar Türk’se, ben de o kadar Kürdüm. Biz aileyiz biz biriz” Biz halkımıza bu şekilde bakıyoruz. Laz’ı, Çerkez’i hiç fark etmez. Türk devleti, Türk Milleti bir bütündür. Bütün varlığıyla, birliğiyle, bütün vatandaşlarıyla bir bütündür. Bizim MHP olarak düşüncemiz budur.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.