VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YIKILMAZ'DAN DOĞDER TEPKİSİ

10 Eylül 2015

CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, DOĞDER'e yapılan saldırıya tepki gösterdi.

Haber: Ebru AYDEMİR

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Çarşamba akşamı terör olaylarına tepki yürüyüşü sırasında DOĞDER ve bazı işyerlerinin camlarının kırılmasına tepki gösterdi. Yıkılmaz, “Bolu'da ekmeğinin peşinde,yaşam mücadelesi veren esnafımıza ve DOĞDER'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Hüseyin Yıkılmaz, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki kişisel sayfasında, “Bolu'da ekmeğinin peşinde, yaşam mücadelesi veren esnafımıza ve DOĞDER'e, şehrimizde yerel medyanın verdiği gazla medya maymunu haline gelmiş, ölü sevici, patolojik sorunları olduğu her halinden belli olan bir tipin önderliğinde ve polis nezaretinde saldırı yapılmıştır. Esnafımıza ve dernek yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şehrin valisinden de görevinin gereğini yapmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı. 

  • YIKILMAZ'DAN DOĞDER TEPKİSİ
  • YIKILMAZ'DAN DOĞDER TEPKİSİ
2 yorum yapılmış
  • hseyiniseven
    10 Eylül 2015 • 05:10
    ölü sevici derken ne demek istediniz sayın hüseyin
  • VatanseverBolulu
    11 Eylül 2015 • 07:55
    Ulan boluda bilinen pkk destekçilerinin dükkanları saldırıyo uğruyo isim vermek istemiyorum ama dün aksamki yürüyüşte elimizde silahlarla bekledik Kürtlerin toplanma yerinin ilerisinde polise şikayet ettiğimizde maskeli çocuklar var sopalı diye polis maskeli mi diye soruyor ve 34 plaka 54 plaka 10 15 araç içerisinde varil ve kürtlerle sokağa giriş yapıyor buna ne diyeceksiniz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.