VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY KABUL ETMİYOR İDDİASI

10 Eylül 2015

AK Parti'de teşkilat başkanları Nurettin Doğanay'ın adını verirken, Doğanay'ın görevi kabul etmediği iddia edildi.

Ak Parti İl Başkanı kim olacağı merak edilirken, MKYK Üyesi ve Bolu İl Koordinatörü Orhan Yegin teşkilat başkanlarıyla tek tek görüştü. Teşkilat başkanları İl Başkanlığı için Nurettin Doğanay’ın ismini verirken, Doğanay’ın görevi kabul etmediği iddia edildi. Orhan Yegin’in Ankara’ya Doğanay ismiyle gideceği ifade edildi.

Yüksel Coşkunyürek’in aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından yerine kimin geçeceği merak ediliyor. Bolu’ya gelen MKYK Üyesi ve Bolu İl Koordinatörü Orhan Yegin, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel’le bir araya geldi.

www.ozgurbolu.com’un edindiği bilgiye göre, teşkilat başkanları görevi vekaleten yürüten Nurettin Doğanay’ın atanması yönünde görüş beyan ettiler. Orhan Yegin, Ankara’ya bu konuda rapor sunmaya hazırlanıyor. Ancak Doğanay, işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi kabul edemeyeceğini iddia etti. Orhan Yegin, Nurettin Doğanay’ı uzun süre ikna etmeye çalıştığı ve bu konuda Ankara’ya rapor vereceği ifade edildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.