VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER ( 8 EYLÜL)

8 Eylül 2015

1- Gerede İlçesi Mangallar Köyü halkından, Kadir, Ersan, Muammer Ateş'in ...

1- Gerede İlçesi Mangallar Köyü halkından, Kadir, Ersan, Muammer Ateş'in babaları, Ramazan Ateş'in abisi, Burhan ve Muharrem Demirses ve İsmail Çakır'ın dayıları; Muzaffer ATEŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Mangallar Köyü'nde kılınacak öğle ve  cenaze namazından sonra Mangallar Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 2- Karacaağaç Mahallesi halkından Hasan ve Emine YAMAN'ın kızları, Selim ve Selma YAMAN'ın kardeşi; Selda YAMAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karacağaç Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından Karacaağaç Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Dörtdivan Cemaller Köyü halkından Seher COŞKUN'un eşi, Mustafa, Sabire ve Melahat COŞKUN'un babası, Orman İşletmesi'nden Emekli; Hüseyin COŞKUN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Dörtdivan Hacetler Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 4- Mudurnu Hacıhalimler Köyü halkından Zeynep ve Sanayi Esnaflarından Erkan PEKYAVUZ'un oğlu, İbrahim KAYGUSUZ'un torunu; Furkan PEKYAVUZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Tepecik Mahalle Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Mudurnu Hacıhalimler Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

5- Merhum Kemal GÜLERYÜZ'ün eşi, Çiğdem KARATAŞ'ın annesi, Final Dersanesi Kurucusu Fatih KARATAŞ'ın kayınvalidesi, Bolu Adliyesi'nden Emekli; Gülsen GÜLERYÜZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.