VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN TERÖR MESAJI

7 Eylül 2015

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan,terör olayları sonrasında yazılı basın açıklaması yaparak birlik beraberlik mesajı verdi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Türk Milleti, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain eylemleri, içinde özümsediği demokrasi ve hukukun üstünlüğü ile yeneceğine olan inancım tamdır” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan yayınladığı basın açıklamasında, Dağlıca’da yaşanan terör saldırı sonrasında Türk Milletinin birlik beraberlik içinde olması gerektiğini söyleyerek, “Türk Milleti’nin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyen bu terör saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Türkiye Doğusundan Batısına, Güneyinden Kuzeyine teröre karşı kenetlenmiş, tek vücut olmuş bir şekilde terörü kınamıştır” dedi.

“AKP TERÖRÜ SONLANDIRMAKTA BAŞARISIZ OLDU”

Özcan, “Hakkâri İli Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesinde dün operasyona giden Tabur Komutanlığı’na bağlı askerlerin zırhlı araçlarla geçişi sırasında yola döşenen mayınların patlaması sonucu vatan evlatlarımız şehit olmuş, onlarca askerimiz de yaralanmıştır. Uzun bir süredir ülkemiz sürekli terör eylemleri ile karşı karşıya kalmakta, şehit haberleri ile Ulusumuz sarsılmakta, birçok evin ocağı sönmektedir.  Türk Milleti’nin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyen bu terör saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Türkiye doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine teröre karşı kenetlenmiş, tek vücut olmuş bir şekilde terörü kınamıştır. Türk Milleti, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain eylemleri, içinde özümsediği demokrasi ve hukukun üstünlüğü ile yeneceğine olan inancım tamdır. Gelinen bu durum bize şunu göstermiştir ki, mevcut AKP hükümeti birçok konuda olduğu gibi terörü sonlandırmak noktasında da başarısız olmuş, uygulamaya koyduğu politikalar ülkemizi terör konusunda daha da çıkmaza sokmuştur.  Anaların evlatsız, evlatların yetim kaldığı hüznün hâkim olduğu bu günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘400 Milletvekili alınsaydı böyle olmazdı’ açıklaması terörden beslenmeye çalışan bir anlayışı açıkça göstermektedir. Yaşanan hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türk Milleti’ne başsağlığı dilerim” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.