VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ BARUŞ KURBANINI KIZILAY'A BAĞIŞLADI

6 Eylül 2015

Bolu Valisi Aydın Baruş, Türk Kızılayı tarafından başlatılan ‘Vekaletle Kurban ...

Bolu Valisi Aydın Baruş, Türk Kızılayı tarafından başlatılan ‘Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’na destek vererek kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılayı’nın başlatmış olduğu ‘Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’na destek veren Bolu Valisi Aydın Baruş, Türk Kızılayı Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka ile Kızılay Görevlisi Büşra Avcı’yı makamında kabul etti.

“ÇALIŞMALARINIZI TAKDİRLE KARŞILIYORUM”

Bolu Valisi Aydın Baruş, “Bolu Kızılay’ı olarak çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. İlimizde bir afet, bir yangın meydana geldiğinde hemen olay yerine koşmanız, oradaki yardıma muhtaç insanlara el uzatmanız takdirle karşılanacak bir davranış. Ben de Kurban Bayramı münasebetiyle Kızılay'ın düzenlemiş olduğu kampanya çerçevesinde ülkemizdeki vatandaşlarımıza ve yurtdışındaki muhtaç insanlara yönelik düzenlemiş olduğu kampanya çerçevesinde vekaletle kurban kesimi kapsamında, naçizane bağışta bulunmak istiyorum” dedi.

“BAĞIŞINIZ ÖRNEK OLACAKTIR”

Kampanyaya verdikleri destekten dolayı Vali Baruş'a teşekkür eden Türk Kızılay'ı Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka, “Destekleriniz ve bağışınız için çok teşekkür ediyorum. Bağışınız Bolu'daki vatandaşlarımız için hem örnek hem de sembol olacaktır. Dediğiniz gibi Kızılay sadece Türk halkına değil dünyada nerede ihtiyaç varsa, nerede insanlık acı çekiyorsa orada olmayı görev bilen bir kuruluştur" ifadelerine yer verdi.

Kurban bağışını Türk Kızılay'ı Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka'ya elden teslim eden Vali Baruş, daha sonra İka’dan bağış dekontunu da aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.