VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR YİNE GOL ATAMADI!

6 Eylül 2015

Boluspor Osmanlıspor’la deplasmanda oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.

Boluspor Osmanlıspor’la deplasmanda oynadığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.

Ligin 3 maçında topladığı 2 puanla bekleneni veremeyen Boluspor, Ankara’da Süper lig takımlarından Osmanlıspor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar Erdi, Ramazan Sal, Emrecan, Umut Meraş, Fatih Turan, Kubilay, Alican, Eren Pamuk, Andaç, Jansen, Ofere onbiri ile maça başlarken iki ekipte ilk yarıda gol kaydedemedi. İki takımında bir çok değişiklik yaptığı 2. yarıda skor değişmezken mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Rakip takımın kendi kalesine attığı golle ligde 3 maçta sadece 1 golü bulunan Boluspor hazırlık maçında da rakip fileleri havalandıramadı. 4 maçta gol yollarında sıfır çeken Boluspor'un arayı iyi değerlendirip 12 Eylül cumartesi günü oynanacak olan Karşıyaka maçına hazır olması bekleniyor.

1 yorum yapılmış
  • bolubeyi
    1 Haziran 2016 • 01:47
    yaw bolu sporda olan imkanlar başka 1 play off takımında olsa şimdi süper ligde top koşturuyor olurdu.yedikleri ekmeğe ihanet ediyorlar.bolu halkı olarak baskı ve tepki için elimizden geleni yapacak gerekirse bolu spor maçlarına gitmicez.ya adam gibi transfer yapın yada clüp ciddi zarar görecek.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.