VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SOKAKLAR ÖKSÜZ KALDI!

5 Eylül 2015

HABER: MURAT ÇELİK

Bolu sokaklarında elinde gazetesi ve yanından hiç ayırmadığı bisikletiyle gezen, vatandaşların ‘Kirli Mehmet’ olarak tanıdığı Mehmet A., tek başına yaşadığı barakada ölü bulundu. Nam-ı diğer Kirli Mehmet, hayalini kurduğu şatoyu inşa edemeden hayata gözlerini yumdu.

Herkes bilir, sokaklarda ya bir bankta yatarken ya da bir merdiven köşesinde oturup soluklanırken görüntülenirdi. Elinde gazetesi, yanında hiç vazgeçemediği bisikleti olurdu. Bazen de o bisikletini bir kamyonet gibi kullanır odun taşırdı. Herkes eli yüzü simsiyah olduğu için kömürcü sanırdı. Aslında o Bolu’nun en eski şekercilerinden biriydi. Ticaret hayatını sonlandırınca başka işlere başlayıp emekli oldu. Emekli olduktan sonra engelli maaşıyla yaşamını sürdürmeye çalıştı.

 YILLARCA MUM IŞIĞINDA YAŞADI

Öğle saatlerinde polise ihbar geldi. Aktaş Mahallesi Dr. Zihni Ülgen Sokak üzerindeki bir barakada şüpheli ölüm vardı. İçeriye giren 112 Acil Servis ve polis ekipleri, Mehmet A.’nın cansız bedeniyle karşılaştı. İki gündür ortalarda görünmeyince komşularının ihbarı üzerine bulundu. Barakaya polis kimseyi sokmadı. Ancak arka odada yanan iki mum yürek dağladı. Namı diğer ‘Kirli Mehmet’in yıllarca mum ışığın yaşadığı ortaya çıktı. Geriye ise bisikletiyle taşıyarak tahtalardan yaptığı barakası kaldı. Polis olay yerinde inceleme başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.