VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAŞASIN HAMİLEYİM ÜYELERİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

31 Ağustos 2015

Özel Çağsu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Emre Uysal'ın tarafından sosyal medya üzerinden kurulan “Yaşasın hamileyim” grubu üyeleri piknikte bir araya geldi. Pikniğe Emre Uysal'ın eski ve yeni hastalarından 250 kişi katıldı.

Özel Çağsu Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Emre Uysal tarafından sosyal medya üzerinden kurulan ‘Yaşasın hamileyim’ grubu üyeleri piknikte bir araya geldi. Abant Yolu üzerinde bulunan Bosphorus Resteurant’ta gerçekleşen pikniğe, Yaşasın Hamileyim Grubu üyeleri ile Uysal’ın hastaları ve yeni doğmuş bebekler katıldı.

“BÜYÜK BİR AİLE OLDUK”Piknik hakkında bilgi veren Doktor Emre Uysal, anne adayları ile yeni anne olmuş kadınları bilgilendirmek amacıyla sosyal paylaşım sitesi üzerinden kurduğu ‘yaşasın hamileyim’ grubunun bugün çok büyük kitlelere ulaştığını söyledi. Bu grubun üyelerinin bir araya gelerek büyük bir aile olması amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini anlatan Uysal, “Daha önce de çeşitli etkinliklerle bir ayara geldik. Piknikler yemekler düzenledik. İftar programları tertip ettik. Amacımız büyük bir aile olmak” dedi.“DAHA KALABALIK OLACAĞIZ”Uysal, bu grup sayesinde, herkesin merak ettiği bilgileri hem kendisine hem de diğer üyelere sorabildiğinin altını da çizerek, “Grubumuz amacına ulaştı. Kurulduğu günden beri çok sayıda anne adayı ve anne ihtiyaç duyduğu bilgilere ulaştı” şeklinde konuştu. Pikniğe, anne adayı, anne ve bebekleri ile birlikte yaklaşık 250 kişinin katıldığını kaydeden Uysal, “Bugünden sonra sayımız daha da artacak, bir sonraki etkinliğimiz daha kalabalık olacaktır” ifadesini kullandı.

Etkinliğe katılan çocuklar düzenlenen çeşitli etkinliklerle gün boyunca eğlenirken, anne adayları ve anneler ise yemyeşil alanda bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.