VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DE KAZAN KAYNIYOR!

30 Ağustos 2015

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, geçtiğimiz günlerde ‘S’ plaka uygulamasına ‘evet’ oyu kullandığı gerekçesiyle genel merkeze şikayet edilen Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp’ü yalanlayarak, “Benimle bir şey konuşmadı. Bizim için teşkilatlarımızın yanlış dediği yanlıştır” dedi.

 

Seçimlere iki ay kala siyasi partilerden hangi isimlerin aday adayı olacağı merakla beklenirken, MHP’de ise parti içi kazan kaynamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde MHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp, Belediye Meclisi’nde servis araçlarının denetimini sağlayan ‘S’ plakası uygulamasına geçilmesinde ‘evet’ oyu kullandığı için MHP Genel Merkezi'ne şikayet edildiğini söylemiş ve “Benim vicdanım rahat. ‘Evet’ kararını partinin üst kademesiyle görüştükten sonra verdim” demişti.

"ADAY DEĞİLİM"

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, adaylığından seçimdeki beklentisine kadar birçok konuya yanıt verdi. Bolu Gazetesi’ne konuşan Mehmet Aydın, aday adayı olacağı yönündeki dedikoduları yalanlayarak, “Ben şuan görevimin başındayım. Milletvekili adayı olmayacağım. Şuan partimize yapılan müracaatları değerlendiriyoruz. Benim aday olup olmamam önemli değil. Önemli olan MHP’nin başarısıdır” şeklinde konuştu.

“ERCAN ÜSKÜP BANA BİR ŞEY SÖYLEMEDİ”

 

MHP Bolu Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp’ü yalanlayan ve kendisiyle bir şey konuşmadığını belirten İl Başkanı Mehmet Aydın, “Bu olay olduğunda ben şehir dışındaydım. Dolayısıyla Ercan Üsküp benimle böyle bir şey konuşmadı. Bizim için teşkilatlarımızın yanlış dediği yanlıştır” ifadelerini kullandı.

“BU SEÇİMDE BİR VEKİL KESİN”

Aydın, 1 Kasım’daki seçimde bir milletvekili çıkaracaklarını iddia ederek, “1 Kasım’da bir milletvekili çıkaracağız. Bu seçimde 5 bin oy Ak Parti’den 5 bin oy da CHP’den, MHP’ye geçiş olacak” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.