VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NE VATANDAŞ GELDİ NE DE SİYASETÇİ!

30 Ağustos 2015

HABER: MURAT ÇELİK

 

Bolu’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’ncü yıldönümü kutlamalarında kahreden görüntüler ortaya çıktı. Törene parmakla sayılacak az sayıda vatandaş katılırken, siyasiler ise törene katılmadı. Komandolar, “Akan kan boşa değil” sloganlarıyla sokakları inletti.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’ncü yıldönümünde yurdun tüm illerinde olduğu gibi Bolu’da da tören düzenlendi. Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof  Dr. Hayri Coşkun, Kurmay Albay Ali Murat Ersöz, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, Bolu 2.Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı askerler ve az sayıda vatandaş katıldı.

PARMAKLA SAYILAN VATANDAŞ

Törenin en acı görüntüsü ise az sayıdaki vatandaş ile protokole gelmeyen siyasiler ve bürokratlardı. Mehmetçiğin PKK ile mücadele ettiği dönemde Boluluların bu kadar az sayıda katılımı askerlerin bile dikkatini çekti. Protokolde de rezil görüntüler vardı. Vali, Belediye Başkanı ve rektör ön safta tek başlarına kalırken, arkada ise İl Milli Eğitim Müdürü ve Sağlık Müdürü yer aldı. Ne milletvekili ne de siyasi partilerin il başkanarından ve bürokratlardan kimse yoktu.  

KOMANDOLAR ALKIŞLANDI

 

Törenin en takdir toplayan kesimi ise yine komandolar oldu. Tören geçişinin ardından İzzet Baysal Caddesi boyunca yürüyüş yapan komandolar, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Her Türk asker doğar”, “Akan kan boşa değil”, “Güçlü ordu güçlü Türkiye” ve “Mavi bere yere düşmez” sloganlarıyla sokakları inletti. Ellerinde Türk bayraklarıyla askerleri selamlayan az sayıda vatandaş, kahramanlarımıza destek oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.