VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'A HEM SIRA HEM YETKİ!

29 Ağustos 2015

HABER: MURAT ÇELİK

 

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim öncesi adaylığını kesinleştirdi. Özcan’a bir de yetki verildi. İkinci ve üçüncü sıra adaylarını, partilerle bir araya gelerek Özcan belirleyecek.

 

Siyasi arena hareketlendi. Seçime iki ay kala Bolu’da ilk kesinleşen milletvekili adayı Tanju Özcan oldu. Geçtiğimiz günlerde CHP’de 131 vekilin yerinin korunacağı belirtilirken, bu açıklamalar netlik kazandı. Edinilen bilgiye göre, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 1 Kasım’dan yapılacak olan seçim öncesi yeniden birinci sırada adayı olacak. Genel Merkez, bir de Özcan’a yetki vererek ikinci ve üçüncü sıra adaylarını belirlemesini istedi. İl yönetimiyle masaya oturacak olan Özcan, diğer iki ismi belirlemeye çalışacak.

 

Mısırlıoğlu ve Cop yok

Özcan’ın adaylığının kesinleşmesinde sonra gözler diğer adayların kim olacağına çevrildi. İddialara göre, ne Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ne de Burak Cop aday gösterilmeyecek. Bir önceki seçimde söylemleriyle Tanju Özcan’a ve partiye zor anlar yaşatan Cop’un kesin olarak aday gösterilmeyeceği öğrenildi. Diğer yandan, Geredeli Yusuf Renkli’nin de aday olmak istemediği öğrenilirken, öne çıkan ismin Elfaz Temiz olduğu belirtildi. Tanju Özcan, yana yana aday aramaya başladı.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.