VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP'DE MEHMET AYDIN ATAĞI!

28 Ağustos 2015

 HABER: Murat ÇELİK

1 Kasım’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesi MHP’de ilk aday adayı ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, İl Başkanı Mehmet Aydın’ın aday adayı olmak için hazırlandığı ifade edildi.

Türkiye 1 Kasım’da yeniden sandığa gidecek. Koalisyon görüşmeleri ve hükümet kurma çabaları sonuçsuz kalınca yeniden seçim kararı verildi. Tarihi seçimlere iki ay kaldı. Siyasi partilerde henüz seçim hareketliliği gözlenmezken, aday adaylarının kimler olacağı merakla beklenmeye başladı. CHP’de Tanju Özcan’ın birinci sırası, 131 vekilin korunacağı açıklanmasından sonra kesinleşirken, Ak Parti’den de sürprizler beklenmeye başladı.

 HAZIRLIK YAPIYOR

7 Haziran seçimlerinden sonra duruşundan taviz vermeyen MHP’de ise ilk aday adayının ismi dedikodu sahnelerinde ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın’ın aday adayı olmak için hazırlık yaptığı öğrenildi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin şuana kadar milletvekili adayları için net bir şey söylememesi, sürprizlerin de yaşanacağı dedikodularına yol açtı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.