VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 27 AĞUSTOS PERŞEMBE

27 Ağustos 2015

1- Sandallar Mahallesi halkından İbrahim UYSAL, Ayşe YİRMİLİ ve Sandallar Mahalle Muhtarı Ahmet ERSOY'un annesi, İlyas ve Sedat'ın anneannesi; Münevver YİRMİLİ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Sandallar Mahalle Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Sandallar Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Seben Bozyer Köyü halkından Merhum Mustafa ALAGÖZ'ün oğlu, Rabia ALAGÖZ'ün eşi, Mehmet ALAGÖZ'ün kardeşi, Metin ALAGÖZ'ün amcası, Öznur, Özge, Bilge, Betül ALAGÖZ'ün babası, Halis KIŞLAK'ın eniştesi; Adem ALAGÖZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün seben Bozyer Köy Camii'nde kılınacak ikindi vev cenaze namazından sonra Seben Bozyer Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Sağlık Mahallesi halkından Ayhan, Aysel, Ayfer, Feray, Serap ve Erhan ÖZMEN'in babası; Servet ÖZMEN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Pembe Ulaş Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Alpağutbey Mahallesi halkından Merhum Bayram AYDEMİR'in eşi, Levent AYDEMİR ve Huri YAMAN'ın annesi; Asiye Havva KARAGÖLLÜOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Kaynaşlı Tavak Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.