VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCAN ÜSKÜP'Ü GENEL MERKEZE ŞİKAYET ETTİLER

25 Ağustos 2015

MHP’li Bolu Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp şikayet şoku yaşıyor. Parti içindeki bazı kişilerin Üsküp’ü Bolu Belediye Meclisi’nde servis araçlarının denetimini sağlayan ‘S’ plakası uygulamasına geçilmesinde ‘Evet’ oyu kullandığı için MHP Gnel Merkezi'ne şikayet ettiği ortaya çıktı. Üsküp, “Benim vicdanım rahat. Evet kararını partinin üst kademesiyle görüştükten sonra verdim” dedi.

Bolu Belediye Meclisi’nde alınan karar sonrasında servis araçlarının denetimini sağlayan uygulama çerçevesinde kendi taşımasını yapan fabrika, şirket ya da esnaflar ‘S’ plaka alacak ama herhangi bir ücret ödenmeyecek. Bir S plaka için 25.000 TL ödenecek. Buna karşılık isimleri belli olan 4 kooperatiften 83 araç S plakası aldığında ücret alınmayacak.

ŞİKAYET EDİLDİAlınan bu karar AK Partili, bazı CHP’li meclis üyeleriyle meclisin MHP’li üyesi Ercan Üsküp’ün oyu ile meclisten geçti. Karara sadece 2 meclis üyesi ‘Hayır’ oyu kullandı. Bu karar sonrasında Ercan Üsküp’ün bu karara evet demesini parti içinde bazı kişilerin MHP Genel Merkezi’ne şikayet ettiği ortaya çıktı. “BENİM VİCDANIM RAHAT”MHP’li Meclis Üyesi Ercan Üsküp, “Benim vicdanım rahat. Bu karar alınmadan önce ben konuyu gerek parti yönetim organlarımızla gerekse bu işi yapan kendi arkadaşlarımızla görüşüp mülakat yaptım. Burada uygulayıcı mağdur olmuyor. Ama demek ki birileri rahatsız olmuş bizi şikayet etmiş. Ben kimin beni şikayet ettiğini biliyorum. Burada bizim amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil” dedi.www.bolugazetesi.com.tr
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.