VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ RADİKAL KARARLARLA SEÇİME GİDİYOR

23 Ağustos 2015

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Erken seçimde 3 dönem kuralını kaldırıyoruz. Ayrıca başka değişikliklerde olacak” dedi. Davutoğlu’nun bu sözleri, teşkilatın önde gelenlerine aday adayı olma kapısını da aralayacağı olarak yorumlandı. Genel merkez teşkilatlarda görev yapan önemli isimlere aday adaylığı yolunu açarsa, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'in aday adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu,“Felsefi yaklaşım itibarıyla doğru bir ilke olduğunu hep kabullendik ama bu sefer özel bir durum hasıl oldu. Çok kısa bir sürede 2 ayda, 3-4 ayda bir dönem bitmiş oldu. Bunu dönem olarak saymak, bazı arkadaşların tam da siyasete girmiş ve 2 dönemdir tecrübe edinmiş arkadaşların birikimlerini kullanmak bakımından zorluklar doğurur. Dönem olarak saymamak da bu sefer 3 dönemi doldurmuş olan arkadaşların hakları bakımından yanlışlık olur. Bir heyet oluşturduk, bir tüzük heyeti, son MYK'da. Tüzük heyetinde bu konuda çalışma talimatı verdim ama tüzüğümüzde sadece bu değil, başka değişikliklerin olmasını da planlıyoruz” dedi.

YILMAZ VE COŞKUNYÜREK'İN İSİMLERİ GEÇİYOR

Kamuoyunda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ve parti kademelerinde görev yapan  isimlerin aday adayı olmak istediği konuşuluyor. AK Parti 7 Haziran seçimlerinde 3 milletvekilliğinden 2 tanesini alabilmişti.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.