VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAN HERKESİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

20 Ağustos 2015

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, "Bu vatanın evlatları PKK’nın kalleşçe ve kahpece kurdukları tuzaklara kurban gidiyorlar. Askerlerimiz, terör örgütü PKK karşısında elleri kolları bağlı olarak mücadele veriyorlar. Vur emri uygulanmalı" dedi.

 Mahmut Alan, Karaçayır Mahallesi’nde bulunan Tunalı Kafe’de Türkiye'de yaşanan terör olayları ile ilgili açıklamada bulundu.Alan, Türkiye'nin en son dün şehit olan 12 askerin haberi ile sarsıldığını kaydederek, "İçimiz, yüreğimiz her gün yanıyor. Biz vatandaş olarak, bu topraklarda yaşayan insanlar olarak devletimizin yanındayız. Ama üzüntümüz var. Üzülüyoruz. Bu vatanın evlatları PKK’nın kalleşçe ve kahpece kurdukları tuzaklara kurban gidiyorlar. Elleri kolları bağlı olarak mücadele veriyorlar" diye konuştu.

“VUR EMRİ VERİLMELİ”

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bir şehit cenazesinde vur emri olduğunu söyledi. Ama maalesef yüzleri kapalı insanların askerimize, bayrağımıza, vatanımıza yaptığı saldırılarda vur emri tam olarak uygulanmıyor. Biz desteğimizi devletimize sonuna kadar veriyoruz. Devletin vatan evlatlarını bir hiç uğruna PKK’nın kalleş tuzaklarına yem etmemesini isteyen Alan yüzünde poşu takarak, askere, polise, vatandaşlara ve masum halka saldıran vatan hainlerine gereken şekilde anında müdahale edilmesi gerektiğini söyledi.”

“BU OPERASYONLAR BİZİ TATMİN ETMİYOR”

"Biz artık dayanamıyoruz. Dayanma gücümüz kalmadı. Biz böyle operasyon istemiyoruz. Şu anda NATO’nun ikinci büyük askeri gücüyüz. Dünyanın ilk 10 büyük ordusuna sahibiz. Bu kadar güçlü bir ordu bu kadar güçlü bir istihbarat nasıl olur da bu PKK’lıları, bu vatan hainlerini yerlerini tespit edip operasyon düzenlemez. Bu operasyonlar bizi tatmin etmiyor”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.