VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 20 AĞUSTOS PERŞEMBE

20 Ağustos 2015

1- Mudurnu Kilözü Köyü halkından Fatma ERHUN, Sevim TANRIKULU ve Nuri Büyükmemiş'in annesi, Ayşe Büyükmemiş, İbrahim ERHUN ve Mehmet TANRIKULU'nun kayınvalidesi; Tevhide KAVAS Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

2- Taşoluk Köyü halkından Merhum Ömer IŞIK'ın eşi, Rıdvan IŞIK'ın annesi; Şeref IŞIK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Taşoluk Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Taşoluk Köy Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Çepni Köyü halkından Merhum Ahmet KAÇMAZ'ın eşi, Hayrettin ve Cemal KAÇMAZ'ın annesi; Fazile KAÇMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çepni Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Gerede İlçesi Sapanlı Köyü Urgancılar Mahallesi halkından Metin ÖZKAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün köy camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

5- Karaçayır Mahallesi halkından Merhum Raşit ve Şeref GÜNAY'ın oğulları, Hacı Müşerref GÜNAY'ın eşi, Emel ERTEM ve İsmail GÜNAY'ın babası, Kamil ERTEM'in  kayınpederi, İsmet GÖREN ve Emine VELİOĞLU'nun  abisi, Nur VELİOĞLU ve Niyazi GÖREN'in eniştesi, Bülent VELİOĞLU, Özgür GÖREN, Demet VELİOĞLU ve Özlem GÖREN'in dayısı, Sena, Sinem, Ozan ,İrem ve Eda'nın dedesi, Hüseyin ÖZSOY, Şener ÇAKAR ve Mustafa YAYLAKÇIOĞLU'nun bacanağı, Devlet Su İşlerinden Emekli; Hacı Kazım GÜNAY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün kılınacak ikindi namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.  

6- Sandallar Mahallesi halkından Asiye BORAN'ın eşi, Kudret, Mustafa, Seda ve Sema BORAN'ın babası; Mehmet BORAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi  bugün Sandallar Mahalle camide kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Sandallar Mahalle Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.