VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİDİMİZİN KANI YERDE KALMADI!

20 Ağustos 2015

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki operasyonlarda 8 terörist öldürüldü. Öldürülen 8 teröristin arasında, Göynük’lü Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'yı 28 Temmuz'da ilçe merkezinde şehit eden “Baz” kod adlı Azad Çiftçi’nin de bulunduğu öğrenildi.

İlçe girişindeki Altınsu köyü bölgesinde 6 gün önce yol kapatma ve hendek açma eylemi başlatan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyonlar halen sürüyor. Şemdinli-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması için söz konusu bölgeye operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, Altınsu köyünde, inşaatlarda ve ormanlık alanlarda mevzilenen teröristlerle zaman zaman sıcak temas sağlıyor. Sessizliğin hakim olduğu ve birçok iş yerinin kapalı olduğu ilçe merkezinde, yaşanan çatışmalar nedeniyle vatandaşlar büyük tedirginlik yaşarken, güvenlik güçleri de operasyon yaptığı bölgelerde halkın can güvenliğini sağlamak için çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Ziya’nın katili de öldürüldü

Güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şimdiye kadar 8 terörist öldürüldü. Ölü ele geçirilen teröristlerden birinin, 28 Temmuz'da ilçe merkezindeki bankamatikten para çektiği sırada uğradığı saldırı sonucu şehit olan Göynük’lü Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'yı şehit eden "Baz" kod adlı Azad Çiftçi olduğu öğrenildi.

Bölgedeki operasyonlar devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.