VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEVLETİN BAŞI GÜVENDE, YA GERİSİ

13 Ağustos 2015

Bolu Valisi Aydın Baruş, bir kısmı hayırseverler bir kısmı ise devlet tarafından yapılan okul ve spor salonu inşaatlarını gezdi. Gezi sırasında bir tek Vali Baruş’un kafasına baret takması dikkat çekti. Diğer daire müdürleri ise valiye rağmen güvenlikten kaçındı.

Bolu Valisi Aydın Baruş, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavusoğlu ile birlikte Bolu'da yapımı devam eden okul inşaatları ve spor salonu inşaatlarını gezdi. Yapılan inceleme gezilerinde Milli Eğitim Müdürü Çavusoğlu ve inşaatların mühendislerinden detaylı bilgiler alan Vali Baruş, okul ziyaretlerinde ilk olarak yapımı tamamlandığında 160 koltuk kapasiteli olan 50. Yıl Mehmet Baysal Spor Salonu, 14 sınıflı 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu Ek Bina, bitme aşamasına gelen 5 derslikli ve 10 şubeli Refika Ana Anaokulu'nu ziyaret etti.

Vali Baruş ve beraberindekiler daha sonra ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yaptırılan ve tamamlandığında 24 derslikli TOBB Kız Meslek Lisesi ile aynı alan içerisinde yer alan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu inşaatını gezdi. Buradaki ziyaretin ardından ise yapımına başlanan ve kaba inşaat aşamasında olan 24 derslikli Tepecik Anadolu Lisesi'ni gezdi. Vali Baruş ve beraberindekiler daha sonra ise  yaklaşık 500 kişi kapasiteli olacak olan Atatürk Anadolu Lisesi Spor Salonu ile yüzde 27'lik bölümü tamamlanan ve 32 derslikli Kültür Ortaokulu inşaatını gezdi.  

Bolu Valisi Aydın Baruş son olarak ise Alpagut Mahallesi'nde yapımı devam eden 6 sınıflı Kadriye Ana Anaokulu inşaatında incelemelerde gezdi ve burada inşaat ile ilgili detaylı bilgiler aldı. İnşaat gezileri sırasında Vali Baruş kafasına baret takarken yanındakilerin baretsiz inşaat alanlarında dolaşması günün fotoğrafı olarak objektiflere yansıdı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.