VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLHAYKO'DAN ALAADDİN YILMAZ'A TEŞEKKÜR!

11 Ağustos 2015

Bolu Hayvanları Koruma Derneği yönetimi, geçtiğimiz günlerde barınaktaki hayvanları fıskiyeyle serinleten Bolu Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bolu Hayvanları Koruma Derneği yönetimi, geçtiğimiz günlerde barınaktaki hayvanları fıskiyeyle serinleten Bolu Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bolu Belediyesi, hava sıcaklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi sonucu hayvan barınağında bulunan hayvanların serinlemesi için fıskiye sistemi kurdu. Sıcaktan bunalan hayvanlar, fıskiyenin altına girerek serinledi. Belediyenin bu uygulaması, Bolu Hayvanları Koruma Derneği’ni de sevindirdi. Dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Bolu Hayvanları Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Yaraş ve yönetini, Bolu Belediyesi’nin bu hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

“Bizi mutlu ettiler”

Belediyenin son zamanlarda kimsesiz hayvanlar için çok güzel projeler ürettiğini söyleyen Nilüfer Yaraş, “BolHayKo yönetimi olarak bizler Sayın Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz ve ekibine teşekkürlerimizi sizin aracılığınızla iletmeyi borç bildik. Son zamanlarda Alaaddin Yılmaz ve ekibi insanlık adına, sokaktaki hayvanlarımız, dilsiz canlılarımız adına çok güzel projelere imza attılar. Bizi ve hayvan severleri çok mutlu ettiler. Şu sıcak günlerde  barınaktaki canlılarımızın serinlemesi amacıyla güzel bir duş sistemi kuruldu ve bu sistem Türkiye’de bir ilk oldu. Ardından ilk etapta 100 adet olmak üzere sıcak havalarda kuşlarımızın yiyecek içecek bulabilmeleri için Atatürk Orman Parkı’na kuş evleri yaptılar. Bolu Hayvanları Koruma Derneği yönetimi adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hediye ve rica!

Belediyeye hediye müjdesi veren ve vatandaşlardan istekte bulunan dernek yönetimi, “Bu arada bizim elimizde iki adet köpek kulübemiz var. Bunu da belediye barınağına hediye etmek istiyoruz. Son olarak tüm hayvan severlerden ve Bolu halkından bir ricamız var. Sıcak havalarda lütfen canlılarımız için evlerimizin önüne birer kap su koyalım” diye seslendiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.