VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU KEZ SEL VURDU!

10 Ağustos 2015

Mudurnu'da tatilin son günü aniden bastıran yağmur, ilçede sele yol açtı. Çok sayıda ev, işyeri ...

Mudurnu'da tatilin son günü aniden bastıran yağmur, ilçede sele yol açtı. Çok sayıda ev, işyeri ve araç hasar gördü. Kaygana Mahallesi'nde ise asfalt patlayınca sel suları fışkırdı.

Mudurnu ilçesini yağmur yağışı etkisi altına aldı. Geçtiğimiz günlerde dolu yağışı nedeniyle tarım ürünlerinin büyük zarar gördüğü Mudurnu’yu bu kez aşırı yağmur yağışı vurdu. Yoğun yağış nedeniyle Mudurnu pazarı yanında bulunan eski ahşap ev üzerinden düşen parçalar park halindeki otomobilde hasara yol açtı. Geçen yıl yaşanan sel nedeniyle Mudurnu Ağaçlarbaşı mevkiinde evlere su girmiş ve bazı araçlar zarar görmüştü. Aradan bir yıl geçmesine rağmen aynı yerde aynı olay yeniden yaşandı.

Terminal deresinden gelen sel yine mazgalları tıkadı. Belediye ekipleri tıkanan mazgalları açmak için büyük çaba sarf etti. Kaygana Mahallesi’nde de Beş Evler Sokak’ta bulunan yolda asfalt patladı. Dağdan gelen sel suları asfaltın altından çıktı. Mudurnu pazarından alışverişten dönen vatandaşlar mahalle aralarında biriken sel sularından ve çamur yığınlarından zorlukla geçerek evlerine ulaştı. Mahalle sakinleri, derede başka büyük bir sel felaketi oluşmadan önlem alınması gerektiğini söylediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.