VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖLCÜK'E YASAK GELDİ!

7 Ağustos 2015

Türkiye’nin sayılı mesire alanlarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı’nda, Milli Parkların almış olduğu karar sonrası ...

Türkiye’nin sayılı mesire alanlarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı’nda, Milli Parkların almış olduğu karar sonrası göl kenarlarındaki bir bölümde piknik yapmak yasaklandı. Piknikçilerin yaktığı mangal ve yağ tabakalarının gölü kirletmesi nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtilirken, aylardır başlaması beklenen göl temizliği ise Milli Parklar tarafından Ankara’dan gönderilen araçla başladı.

 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Gölcük Tabiat Parkı’nın kirlendiğini öne sürerek gölün bir kenarında piknik yapılmasını yasakladı. Bolu Belediyesi tarafından göl kenarlarına yerleştirilen mangal ve piknik masaları farklı bölgelere alınarak, yasak uygulamaya geçildi. Genel Müdürlük yetkililerinin piknikçilerin yaktıkları mangal ve kullandıkları yağların göle ulaşması nedeniyle kirliliğin yaşandığını belirtti.

ARAÇ GELDİ

Ramazan ayı içerisinde Bolu Belediyesi Gölcük Gölü’nde temizlik yapmak istemiş, ancak Genel Müdürlük buna izin vermemişti. Yapılan uzun görüşmeler sonrası Ankara’dan gönderilen araç göl içerisi temizlenmeye başladı. 

Haber: Hakan Aydın (Takip Gazetesi)

1 yorum yapılmış
  • kamer ayi
    6 Ağustos 2015 • 11:00
    vallaha sevindim bizim insanimiza Boyle yasaklar gelmesi lazim gecen sene gittim her yer cekirdek pislik ya boylemi bir guzeligi insan arayipda bulamiyor cok guzle omus
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.