VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİR BU KALMIŞTI!

7 Ağustos 2015

Dünyayı sarsan iddia İngiltere'den geldi. İngiliz bilim adamları, ileriki yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte insanların ...

Dünyayı sarsan iddia İngiltere'den geldi. İngiliz bilim adamları, ileriki yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte insanların robotlarla ilişkiye girebileceğini açıkladı.

İngiltere’de bulunan Sunderland Üniversitesi’nden Prof. Dr. Helen Driscoll, teknolojideki gelişmeler sayesinde insanların robotlarla ilişkilerinin gelecek yıllarda radikal olarak değişeceğini söyledi. Cinsellik ve ilişki psikolojisi alanında otorite olan Dr. Driscoll, seks teknolojisi alanında şimdiden çok hızlı bir ilerleme kaydedildiğini ve 2070’e kadar fiziksel ilişkilerin ‘ilkel” görüleceğini söyledi.

Kapris yapmayan, trip atmayan robotların insan hayatına gireceği geçtiğimiz yıllarda açıklanmıştı. O dönemde bir başka bilimci Dr. Laura Berman, “Robotunuzun ses tonunu ayarlayıp kulağınıza fısıldamasını sağlayabileceksiniz” demişti.

1 yorum yapılmış
  • M.K
    6 Ağustos 2015 • 11:00
    Adamlar ne yapsın,el kadar çocuklara nikah düşüren zihniyeti gördükçe tedbir amaçlı bir teknoloji sunmaya çalışıyorlar... Bir yandan da insan gelişimde cinsel eğitimin belkide doğru öğrenilmesini sağlayarak,sessiz çığlıkların kurtarıcısı olacaktır bu proje......İnsanın bu konudaki başarısızlığı ve vicdansızlığı alenen göz önünde...Yok öyle birşey diyenleri duyar gibiyim....Ama aynaya bakın var öyle bir şey....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.