VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR BOMBALARI PATLATTI!

3 Ağustos 2015

Dış transferde üç oyuncuyu daha kadrosuna katan Boluspor,  Petr Janda ve Tosaint Antony Ricketts ile ...

Dış transferde üç oyuncuyu daha kadrosuna katan Boluspor,  Petr Janda ve Tosaint Antony Ricketts ile 1 yıl, Ramazan Sal ile de 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Abak, “50’inci yılımızda başarı yakalamak istiyoruz” dedi.

Yeni sezona büyük umutlarla hazırlanan kırmızı beyazlı takım, dış transferde üç isimle daha anlaştı. Günlerdir konuşulan orta saha oyuncusu Petr Janda (28), forvet Tosaint Antony Ricketts (27) ve eski Boluspor’lu savunma oyuncusu Ramazan Sal (30), kulüp binasına gelerek sözleşme imzaladılar. İmza töreninde konuşan Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, “Bu sene 50. yılımız ve artık başarılar yakalamak istiyoruz. Bizlere katkı sağlayacak oyuncular ile anlaşıyoruz. Janda'yı zaten hepiniz tanıyorsunuz. Geçen sezon Antalyaspor'da oynadı. Babasının rahatsızlığından dolayı kampımıza biraz geç katıldı. Ona da buradan teşekkür etmek istiyorum. Maddi anlamda hiçbir şey konuşmadan geldi ve bizleri tercih etti. Diğer kulüplerden çok daha farklı teklif almasına rağmen o Boluspor'u tercih etti. Bununda en büyük sebebi bizim yönetimimizin ve eski yönetimlerin ödemeleri zamanında yapmasıdır. Ricketts'ı da zaten biliyorsunuz. Hem sağ kanat, hem de forvet oynuyor. O da bizi maddi anlamda çok zorlamadı. Ramazan'ı ise anlatmaya gerek yok. O da tüm yüreğiyle, inancıyla bize geldi. Biz bu sene belli hedefleri olan oyuncularla yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ramazan Sal, “Çok özlemiştim ve yuvamdayım”

Boluspor’u çok özlediğini ve yuvasına döndüğü için mutlu olduğunu belirten savunma oyuncusu Ramazan Sal, “Evime geldiğim için çok mutluyum. Genç ve hedefleri olan bir başkan ile birlikte olmak beni gerçekten çok mutlu etti. Ben karakteri ve huzuru tercih ettim. Bu transferde hocamızın ve başkanımızın çok büyük emeği var. Ama en önemlisi de burası benim evim. Burada belki de hayatımın en mutlu günlerini geçirdim. Bu sene hedeflerimiz var. 50’nci yıl da benim tekrar gelişime denk geldi. Buradan Bolu halkına, taraftarına, basınına ve herkese çok teşekkür ederim. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Sahaya çıkıp formamızın hakkını sonuna kadar vermek istiyorum. Çok özlemiştim, geri geldiğim için çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

Son üç sezonda Antalyaspor forması giyen ve hem ön libero hem de orta sahada görev yapan Çek Milli Takımı oyuncusu Petr Janda, “Burada olduğum için mutluyum. Özcan Hoca ile daha önce başarılı zamanlar geçirdik. Umarım başarılarımızı devam ettiririz ve Süper Lig'e yükseliriz” dedi.

Geçtiğimiz sezonun yarısını Bucaspor’da, ikinci yarısını ise Hapoel Haifa'da geçiren forvet oyuncusu Tosaint Antony Ricketts ise imza töreninde şunları söyledi;

“Buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Boluspor bir üst ligde olmayı hak eden bir kulüp. Umarım bu yıl bu hedefi birlikte gerçekleştirebiliriz." şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.