VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AŞÇILIK FESTİVALİ ERTELENDİ

1 Ağustos 2015

15-16 Ağustos tarihleri yapılacak olan 31. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali terör olayları nedeniyle ...

15-16 Ağustos tarihleri yapılacak olan 31. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali terör olayları nedeniyle ileri bir tarihe ertenledi. CHP'li Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, “Yaşanan ölümlerle, şehit cenazeleriyle pek çok aile ocağına ateş düşmüş, barış, yerini adeta acılara, savaşa bırakmıştır” dedi.

Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festival Düzenleme Kurulu Başkanı ve Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, “Bizi birbirimize bağlayan, mutlu eden, dayanışma gücümüzü artıran, varlıklarından gurur duyduğumuz aşçılarımızı halkımızla buluşturan, çok önem verdiğimiz ve 15-16 Ağustos 2015 tarihlerinde 31’incisini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivalimize günler kala ülkemizde hepimizi derinden yaralayan, üzen olaylar yaşanmaktadır. Yaşanan ölümlerle, şehit cenazeleriyle pek çok aile ocağına ateş düşmüş; barış, yerini adeta acılara, savaşa bırakmıştır. Festivalin birleştirici ruhuna da aykırı bu gelişmeler hepimizi derinden etkilemektedir.

“İLERİ TARİHE ERTELENDİ”

“Festival Düzenleme Komitemiz, 1 Ağustos 2015 tarihinde yaptığı toplantı da bir öncekinden daha güzel olması iddiasıyla aylardır hazırlıkları süren diğer etkinliklerimizin de hem bu ortamda yapılmasının önemini azaltacağını düşünerek hem de festival ruhuna aykırı bularak halkımızın beklentilerini karşılayacak 31. Festivalin tarihi daha sonra belirlenmek üzere ertelendiğini değerli halkımıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.