VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 1 AĞUSTOS CUMARTESİ

1 Ağustos 2015

1- Kandamış Köyü halkından, Kalıcı Konutlar sakinlerinden, Sanayi esnafından Ahmet Aktaş'ın amca oğlu, İhsan, Ahmet, ...

1- Kandamış Köyü halkından, Kalıcı Konutlar sakinlerinden, Sanayi esnafından Ahmet Aktaş'ın amca oğlu, İhsan, Ahmet, Yakup Aktaş ile Ümmiye Öztürk'ün Babaları, Emine Aktaş'ın eşi, Ünlü aşçılarımızdan; İsa AKTAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Kandamış Köyü'nde öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

2- Mudurnu İlçesi Keçikıran Köyü Çobanlar Mahallesi halkından; Mehmet Yılmaz'ın eşi, Hacer Yılmaz, Emine İşler, Feride Hıracıoğlu, Arife Güneş ve Muzaffer Yılmaz'ın anneleri; İsmet YILMAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Kantar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Keçikıran Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

3- Mudurnu İlçesi Keçikıran Köyü halkından; Merhum Mehmet Küçükçetinoğlu'nun eşi, Kazım Gökçeoğlu'nun kayınvalidesi, Hatice Gökçeoğlu'nun annnesi; Fatma KÜÇÜKÇETİNOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Mudurnu İlçesi Keçikıran Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Saçcılar Köyü halkından Merhume Fatma Çetin'in eşi, Zeki ve İbrahim Çetin ile Emine Ergin'in babaları; Hasan ÇETİN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Saçcılar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Saat 11:00'da Sümer mahallesi Merkez Camii önünden Saçcılar Köyü'ne araç kaldırılacaktır.

5- Seben İlçesi Kuzgölcük Köyü halkından; Mehmet Kuzpınar'ın eşi, İsmail ve İbrahim Kuzpınar ile Merhume Fatma Semen'in anneleri, Afer Semen'in kayınvalidesi, Merhum Hasan Çilkara, Merhum Adem Çilkara ve Osman Çilkara'nın kardeşi; Hatice KUZPINAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

6- Çorum İskilip Sorgun Köyü halkından; Hasan Hüseyin Uğur'un ağabeyi; Raşit UĞUR ve oğlu Murat UĞUR Hak'kın rahmetine kavuşmuşlardır.

Cenazeleri bugün Sağlık Mahallesi Mahmut Ericek Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.