VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİNLERCE KİŞİ GÖYNÜK'E GİTTİ

29 Temmuz 2015

Haber: Ebru Aydemir Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın Göynük’te ...

Haber: Ebru Aydemir

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya’nın Göynük’te düzenlenecek cenaze törenine Bolu’dan binlerce kişi akın etti. Bolu Belediyesi’nin Karaçayır’daki İtfaiye Müdürlüğü’nün önünden kaldırdığı 15 otobüse binebilmek için genci yaşlısı yüzlerce kişi birbiriyle yarıştı. Yüzlerce kişi de özel araçlarıyla Göynük'e gitti.

Şehit Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya için Göynük merkezde kılınacak cenaze namazı için Bolu’dan binlerce kişi ilçeye gitti. Bolu Belediyesi yetkilileri cenaze için ilk önce 5 otobüs kaldıracaktı. Cenazeye gitmek isteyen vatandaşlar meydanı doldurunca 10 otobüs daha getirildi. Vatandaşlar otobüslere binebilmek için birbirileriyle yarıştı.

Ülkü Ocakları ve BBP’liler konvoyla ilçeye gitti

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil, çok sayıda ülkücü ve BBP İl Başkanı Mahmut Alan partililerle birlikte konvoy eşliğinde ilçeye gittiler. Kent merkezinden kornalarını çalarak teröre tepki gösteren yaklaşık 100 kişi cenazeye katıldı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.