VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR TOPTAN İMZALATTI

28 Temmuz 2015

Boluspor, Adem Alkaşi ve Eren Aydın ile 1+1 yıl, Sefer Sever ile 3 yıl, Fatih ...

Boluspor, Adem Alkaşi ve Eren Aydın ile 1+1 yıl, Sefer Sever ile 3 yıl, Fatih Turan ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Tesislerde düzenlene imza töreninde konuşan tecrübeli oyuncu Adem Alkaşi "Burada ikinci dönemim. İlk geldiğimde hedefler çok farklıydı. Şu anki hedeflerimiz çok daha farklı. İnşallah bu hedefler doğrultusunda aramıza katılacak yeni arkadaşlarla birlikte sahada en iyi şekilde mücadelemizi verip, Boluspor'un süre gelmiş Süper Lig hasretini sona erdirmek istiyoruz. Bunun için hocamız, teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.  

“ORTAM ÇOK GÜZEL”

Eren Aydın "Öncelikle Boluspor'u seçmemdeki neden, bu sene 50. yılı olması ve Boluspor'un her zaman hedefleri olan bir takım olması. Buraya başarılı olmak için geldim. Belki her sene başarı yaşamıyorum ama bu sene inanıyorum. Çünkü burada bu sene hedefler çok farklı. İnşallah bu hedef doğrultusunda ilerleyip, ilk olarak play-off, daha sonra olursa ilk 2'den çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Tabii ki aramıza yeni arkadaşlarımızda katılacak. Çok güzel bir ortamımız var. İnşallah başarıya ulaşacağız."

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Sefer Sever "Buraya geldiğim için kendi adıma çok mutluyum. Çünkü üçüncü ligden, PTT 1. Lig'in en iyi camialarından birine geldim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Burada yeteneklerimi gösterip, kendimi tanıtmak ve arkadaşlarıma ayak uydurmak istiyorum. İnşallah kendi adıma bunu başarabilirim. Hedefimiz olan şampiyonluğa inşallah ulaşırız. Hem kendim için hemde camiamız için hayırlı olsun."

“ÇOK MUTLUYUM”

Fatih Turan "Hedefim hep Türkiye'de oynamaktı. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Hedeflerimize ulaşmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkürler" 

.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.