VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜKSU GÖLETİ PROJESİ ONAYLANDI

26 Temmuz 2015

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın önem verdiği projelerin başında yer alan ve Küçük Berk Köyü’nün ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın önem verdiği projelerin başında yer alan ve Küçük Berk Köyü’nün arka kısmında yapılacak olan Büyüksu Göleti Projesi’nin ihalesi yapıldı. Yılmaz, Büyüksu Göleti Projesi ile birlikte Bolu’da amatör tüm su sporlarının yapılabileceği gölette kano, kürek ve yelkenli yarışmaları düzenleneceğini söyledi. Göletin etrafına plajda yapılacak.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Karaçayır Bölgesinde yapılan spor tesislerinin yanı sıra su sporlarının yapılması için bir de gölete ihtiyaç var. Bunların içinde bir de gölet lazım. O gölette de su sporlarının yapılması gerekiyor. Hatırlanırsa kano yarışlarının da yapılabileceği bir göletten bahsetmiştim. Planlamamızda onun yeri de farklı bir alanda idi. İstimlakla ilgili sorunlardan dolayı şu anki yeni yerine çekerek bu göletin yapılması ile ilgili çalışmayı da bitirdik. İhalesini de yaptık. Şu an prosedürler devam ediyor. Önümüzdeki günlerde sedde yapılacak. Böylelikle Karaçayır Mahallesinde olimpik spor alanı içinde göletimiz de bitmiş olacak” diyerek müjdeli haberi Bolu kamuoyu ile paylaştı.

PLAJ DA YAPILACAK

Bir kilometre uzunluğunda, 25 ila 50 metre genişliğinde ve 3 buçuk metre derinliğinde projelendirilen gölün etrafına plaj da yapılması planlanıyor.

1 yorum yapılmış
  • Boluluyum Bolulu
    26 Temmuz 2015 • 11:00
    Çok güzel bir proje. İnşaallah hayata geçirilir. Amma velakin bir sıkıntı var. Bolunun her yeri çok güzel oldu parklarımız çok güzel oldu. Ne yazikki rahat rahat gezemiyoruzki. Örümcek ağı gibi her tarafımızı Suriyeliler sardı. Parklarda rahat rahat olaşamıyoruz. Adamlar Ö... gibi yayılıyorlar yanlarından geçerken bakışları rahatsız edici. Dun Akkayalarardan geçtik. Ordaki havuzdada Suriyeliler dolu.Heryerdeler.Bu projedede olacağı o. Plaj deniyo onlardan rahatmı bulacak insanlar. Orasınıda onlar saracaklar. Yine biz sığınmacı olacağız. Özgürce gidemeyeceğiz. Şurdaki küçücük parklara çıkamıyoruz çocuklarımızı dışarı salamaz oldu. Kısacası Hadi yine iyisiniz Suriyeliler. Size yeni bir mekan yapılıyor.......???????***
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.