VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BASIN MENSUPLARI KAHVALTIDA BULUŞTU...

26 Temmuz 2015

Bolu Gazeteciler Cemiyeti, Bolu’daki gazeteciler ile birlikte Basın Bayramı’nı kutlamak için Taksim Hauz Cafe’de kahvaltıda ...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti, Bolu’daki gazeteciler ile birlikte Basın Bayramı’nı kutlamak için Taksim Hauz Cafe’de kahvaltıda bir araya geldi. Gazeteciler ve ailelerinin de katılımıyla gerçekleşen organizasyona Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da katıldı.  

Kahvaltının ardından gazeteciler birbirleriyle sohbet ederken, kaynaşma organizasyonunda konuşan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, “24 Temmuz Basın Bayramında işlerin yoğunluğundan dolayı gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelememiştik. Cemiyetimizin yönetim kurulu ile birlikte bir kahvaltı yapmayı uzun zamandır düşünüyorduk. Cemiyetimizin diğer aktiviteleri dışında gazeteci arkadaşlarımızın aileleri ile birlikte, çocukları ile birlikte burada kaynaşma amacı ile bir araya geldik. Amacımız yoğun bir tempo ile çalışan gazetecilerimizi bir araya getirmekti. Sağ olsun Bolu Belediye Başkanımız da gece 03.30’da yurtdışından gelmesine rağmen sabah bize uğradı. Seben Belediye Başkanımız Süleyman Özbağ’a da çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki organizasyonlarımız devam edecek. Kaynaşma toplantılarımızı her ay buluşarak sürdüreceğiz. Gazeteciliği hem daha iyi yerlere getirmek, hem dostluğu hem birlik beraberliği daha üst seviyelere çıkarmak için bundan sonra çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.