VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

2 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

26 Temmuz 2015

Terör örgütü PKK yine haince saldırdı. Diyarbakır’ın Lice ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında  patlayıcı yüklü ...

Terör örgütü PKK yine haince saldırdı. Diyarbakır’ın Lice ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında  patlayıcı yüklü araç infilak ettirildi. 2 askerimiz şehit olurken, 4 askerimiz de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü üyelerinin Diyarbakır-Bingöl karayolunu keserek bazı araçların anahtarlarını alındığı ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekiplerine alçak bir pusu kuruldu. Teröristlerin patlayıcı yerleştirdiği ve yol kenarında kontak anahtarı alınmış şekilde duran otomobil, askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Olayda, ilk belirlemelere göre güvenlik görevlilerini taşıyan araçtaki 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz de yaralandı. Yaralılar, Diyarbakır'daki hastanelere kaldırıldı. Patlamanın yaşandığı bölgede jandarma ekipleriyle teröristler arasındaki çatışmanın sürdüğü ve çok sayıda takviye ekibin olay yerine sevk edildiği bildirildi.

DİYARBAKIR VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada,"Olay yerine giden jandarma personelini taşıyan zırhlı aracın geçişi esnasında teröristlerce bomba yüklü araç patlatılarak saldırıda bulunulmuştur. Menfur saldırı sonucunda 2 personelimiz şehit olmuş, 4 personelimiz yaralanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.