VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOKTORDAN PANDA AÇIKLAMASI

24 Temmuz 2015

Bolu’da panda tartışmaları farklı bir boyuta geldi. İzzet Baysal Devlet Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin İka, ...

Bolu’da panda tartışmaları farklı bir boyuta geldi. İzzet Baysal Devlet Hastanesi eski Başhekimi Hüseyin İka, panda sözünü kime söylediğiyle ilgili olarak, facebook sayfasından bir açıklama yaptı. İka, “Burası Bolu, burada lafı tamamı adam söylenir” dedi. Hüseyin İka, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde AK Parti’den aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti.

İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Hüseyin İka’nın başlattığı panda polemiği ilginç bir boyut aldı. İka, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin Türkiye’deki sıralamada 83. olmasının ardından attığı twitte, “Bolu sağlık kurumları sıralamasında son sıralarda. Makam odası yenilenmesi ve koltukları dolduramama alanında ise ilk sıralarda. Aferin Panda” ifadelerini kullanmıştı.

GAZETECİLER ERCOŞKUN’A SORDU

İka’nın twitte kullandığı ‘Panda’ sözünü kime sarfettiği merak edilirken, bazı bir dönem kavgalı olduğu AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun’a mı söyledi? sorusu bazı basın yayın organlarında yer almıştı. Konu Ali Ercoşkun’a soruldu. Ercoşkun, “Bu twit’i atana sormak lazım. O twiti atan kişiye bu ifadelerle neyi kastettiği açık ve mert bir şekilde sorulmalı” dedi.

DOKTOR YİNE SOSYAL MEDYADAN YAZDI

Hüseyin İka’nın bu sözleri kime söylediğini açıklayıp açıklamayacağı merakla beklenirken, doktor facebook sayfasından cevap verdi. İka, “Üzülerek ve utanarak paylaşıyorum. Pandanın ne olduğunun önemi yok. Asıl üzerinde durulması gereken aynı özveri ve fedakarlıkla çalışan personelle nelerin değişmesi sonrası nasıl ilk sıralardan son sıralara gelindiği. Utanması gerekenler sırıtarak ve pişkinlikle bunları kabullenebiliyorsa dipteyiz demektir. Diğer konuya gelince; burası Bolu. Burada lafın tamamı kime söylenir?” ifadelerini kullandı. 

1 yorum yapılmış
  • Hamza Canbaş
    23 Temmuz 2015 • 11:00
    Panda, Ali Ercoşkun değil, Panda lafı da ahmak lafı da kurumun içinde...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.