VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜRKİYE'NİN 13 İLİNDE DEV OPERASYON

24 Temmuz 2015

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi eşzamanlı olarak 13 ilde operasyon düzenlendiğini, terör eylemleriyle bağlantılı olduğu iddiasıyla 251 ...

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi eşzamanlı olarak 13 ilde operasyon düzenlendiğini, terör eylemleriyle bağlantılı olduğu iddiasıyla 251 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

 Başbakanlık Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize karşı silahlı eylem gerçekleştiren ve eylem hazırlığı içinde olduğu değerlendirilen çok sayıda kişiye yönelik eşzamanlı olarak 13 ilde operasyon yapılmıştır. Bu kapsamda şu ana kadar terör örgütlerine mensup toplam 251 kişi gözaltına alınmıştır” ifadeleri kullanıldı.

 İSTANBUL'DA 5 BİN POLİSLE OPERASYON

İstanbul’da sabaha karşı 5 bin polisle operasyon başlatıldı. 26 ilçede eş zamanlı yapılan operasyon sırasında Bağcılar’da çatışma çıktı. Çatışmada DHKP-C üyesi olduğu ileri sürülen G.Ö ölü olarak ele geçirildi.

 İstanbul'da sabahın erken saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından "terör" operasyonu düzenlendi.

 OPERASYONDAN FOTOĞRAFLAR

 2 bini çevik 5 bin polisle gerçekleştirilen operasyona helikopter ve özel harekat polisleri de destek veriyor. İstanbul'un 26 ilçesinde önceden belirlenen 140 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon devam ediyor. IŞİD ve PKK'ya yönelik olduğu belirtilen operasyonda yaklaşık 5 bin polis görev alıyor

 Bağcılar'da operasyon düzenlenen bir adresin bulunduğu sokağın girişi çıkışında polis önlem aldı. Sonrasında bölgede çatışma çıktı. Çatışmada DHKP-C üyesi olduğu ileri sürülen G.Ö ölü oalrak ele geçirildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve iki ambulans da operasyon yapılan bina önünde hazır bekletildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.