VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAHSİN AKDUMAN'DAN MANİDAR PAYLAŞIM...

23 Temmuz 2015

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU Bolu İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri ve AK Parti’nin önde gelen isimlerinden ...

Haber: Ufuk ÇİLESİZOĞLU

Bolu İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri ve AK Parti’nin önde gelen isimlerinden Tahsin Akduman, facebook sayfasından bir fotoğrafı tekrar güncelledi. Ancak bu fotoğraf ve paylaşım günü bazı kesimler tarafından manidar bulundu.

İl Özel İdaresi eski Genel Sekreteri Tahsin Akduman, 23 Temmuz 2011 tarihinde geçirdiği safra kesesi ameliyatı sonrasında facebook sayfasında bir fotoğraf yayınlayarak, zamanın hastane Başhekimi Hüseyin İka ve hastane personeline teşekkür etmişti. Akduman aynı fotoğrafı bugün tekrar güncelledi. Akduman, Hüseyin İka ve hastane personeline teşekkür etti. Hem de bu paylaşımı AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun’la Hüseyin İka arasında,panda polemiğinin yaşandığı gün olması dikkatlerden kaçmadı.

TATİLDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Tahsin Akduman paylaşımın hemen altına, “Sevgili doktorlarımıza tekrar teşekkürler” ifadelerini yazdı.  Akduman’ın yeni ameliyat olduğunu düşünen dostları ‘Geçmiş olsun’ mesajları yazdılar. Tahsin Akduman bu mesajlara cevap vermezken, bir süre sonra tatilde olduğunu gösteren fotoğrafları paylaştı.

1 yorum yapılmış
  • Tahsin Akduman
    31 Temmuz 2015 • 11:00
    Haberinizi şimdi gördüm. Ben facebook sayfasının bir azizliğine uğradım. Eski anılarınızı paylaşın diye bir sayfa karşıma çıktı . ben de tatilde aynı şekilde deniz kenarında yatıyorum. Yatarken ki fotoğrafımı ve eski ameliyatlı fotomu birlikte paylaşırken doktorlara da teşekkür edeyim dedim. Bolu daki polemiklerden haberim yoktu. Daha sonra öğrendim. Siz gazeteciler her ö... altında bir buza arıyorsunuz. Bilin istedim. Paylaşımımı görenlerin sayfayı dikkatle okumamalarından bu durum oldu. Bu arada bana 400 küsür kişi geçmiş olsun dedi, 50 ye yakın kişi de telefon ile aradı. Olayı anlattığımda herkes güldü. Benim bolu da hiçbir kimse ile derdim yoktur. Herkesi severim. Herkese saygım var. Selamlarımla
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.