VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN, “ PANDA” TWİTİNİ YORUMLADI

23 Temmuz 2015

Doktor Hüseyin İka’nın dün Twitter üzerinden paylaştığı “Bolu sağlık kurumları sıralamada son sıralarda. Makam odası ...

Doktor Hüseyin İka’nın dün Twitter üzerinden paylaştığı “Bolu sağlık kurumları sıralamada son sıralarda. Makam odası yenilenmesi ve koltukları dolduramama alanında ise ilk sıralarda. Aferin Panda” şeklindeki yorumları bir çok tartışmayı da beraberinde getirdi.

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, basın mensuplarının bahse konu twitle ilgili sorularını yanıtladı. Semerkant Mahallesi Muhtarlığı ziyareti sırasında Dr. Hüseyin İka’nın “ PANDA” twitini yorumlayan Ercoşkun, “Bu twit’i atana sormak lazım. O twit’i atan kişiye bu ifadelerle neyi kastettiği açık ve mert bir şekilde sorulmalı” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • Hamza Canbaş
    22 Temmuz 2015 • 11:00
    Hüseyin bey yerine ben açıklıyorum, Size şimdilik şu kadarını söylüyorum ki, Hüseyin beyin "Panda" benzetmesini yaptığı kişi Sayın Vekil değil. Çünkü "Panda" lar kısa boylu tıknaz hayvanlardır. Bu kişi kurumun içinde aramınızı öneririm.
  • Bolu
    23 Kasım 2018 • 00:46
    Helal olsun doğru söylemiş
  • velikoca
    29 Aralık 2018 • 05:08
    sayın ali erçoşkun un kılı olamazsınız.benzetme ve gönderme de yapma hakkınız yoktur.illa pnada lazım, yada var ise siz kendi teşkilatınıza bakınız.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.