VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALÇAK SALDIRIYI PKK ÜSTLENDİ

22 Temmuz 2015

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki polisimizin şehit edilmesi olayını terör örgütü PKK üstlendi. Eylemin Suruç'ta gerçekleşen ...

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki polisimizin şehit edilmesi olayını terör örgütü PKK üstlendi. Eylemin Suruç'ta gerçekleşen patlamaya misilleme olarak sabah 06.00 sularında gerçekleştirildiği açıklandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü'nde biri Terörle Mücadele Şubesi'nde diğeri Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli 2 polis memurunun bugün göreve gelmemesi ve telefonlarının da yanıt vermemesi üzerine arkadaşları evlerine gitti. Kepez Mahallesi'ndeki TOKİ'ye ait küme evlerine giden polisler, ev arkadaşı olan 2 meslektaşını başlarından tabancayla birer kurşunla vurulmuş cesetleriyle karşılaştı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de haber üzerine ilçeye gitti.

TANIDIK OLAN ÜÇÜNCÜ BİR KİŞİ İHTİMALİ...

Daire kapısında herhangi bir zorlama olmaması, önce polislerden birinin arkadaşını öldürdükten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi. Ancak olayda kullanılan silahın evde bulunmaması üzerine, çifte cinayeti üçüncü bir kişinin işlediği ve bu kişinin de tanıdık olduğu ihtimalini güçlendirdi. Savcılık polislerin cep telefonu kayıtlarını incelemeye aldı.

Yetkililer, yapılacak otopsinin ardından polis Feyyaz Yumuşak'ın cenazesinin toprağa verilmek üzere memleketi Niğde'ye, Okan Acar'ın cenazesinin de Kırşehir'e gönderileceğini söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.